Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple no marta palielinās akumulatora nomaiņas maksu

    Jaunākie raksti

    Acīgi ļaudis ir Apple mājaslapā pamanījuši piebildi, ka no 1. marta paaugstināsies paša Apple veiktās iPhone ārpusgarantijas akumulatoru nomaiņas cenas. Tas attiecas uz visiem iPhone modeļiem sākot no iPhone 5 līdz iPhone 13 un Eiropā šī remontdarba cena pieaugs par 24 eiro. Piemēram, šobrīd Apple dažus gadus vecajam iPhone 11 Pro Max nomainīs akumulatoru par 75 eiro, taču pēc 1. marta šī remotdarba cena būs 99 eiro.

    Latvijā iPhone remontdarbus nodrošina Apple pilnvarotie apkopes centri TSC, Capital un iDeal, kas paši izlemj, cik maksās šāds pakalpojums. Piemēram, iDeal šī telefona akumulatora nomaiņa maksā 98 eiro, Capital – 85 eiro, bet TSC – 87 eiro. Savukārt, iPhone 11 Pro Max akumulatora nomaiņa pie MobileMonsters izmaksās 56.90 eiro.

    Šobrīd vismaz viena Apple pilnvarotā apkopes centra pārstāvis nemācēja pateikt vai pie viņiem mainīsies iPhone bateriju nomaiņas cenas, taču drošības labad es šo remontdarbu neatliktu uz vēlāku laiku, jo varam paredzēt, ka cenas var pieaugt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspis
    04.01.2023 11:54

    Apple no 1 marta palielinās akumulātoru. Bez maksas.

    Zefīrs
    04.01.2023 14:22

    Lētāk ir nopirkt citu telefonu.

    Bumbulis
    06.01.2023 05:03

    Iphone nopirkt var, bet bateriju nomainīt reizi 4-5 gados ir par dārgu. Baterija ātrāk nosprāgs tikai pie anomālas telefona lietošanas vai nu rūpniecisks defekts. Uz Android nekad nav mainīta baterija. Telefona korpuss ir pirmais kas zaudē savu pievilcību.

    Reklāma