Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft nez kāpēc atsāk Krievijā atļaut lejuplādēt Windows

    Jaunākie raksti

    Vairāki avoti norāda, ka Microsoft nezināmu iemeslu dēļ atsācis lietotājiem Krievijā nodrošināt Windows lejupielādes no Microsoft serveriem. Šobrīd nav iespējams no oficiāliem avotiem ielādēt ISO datni, tās iegūšanai vēl arvien jāizmanto VPN servisi.

    Bet Windows ar Krievijas IP adresēm neesot liegts, ja tiek izmantots Microsoft veidotais rīks, kas pats lejupielādē Windows un sagatavo USB zibatmiņu vai DVD Windows instalācijai.

    Reklāma

    Iespējams, šī ir kāda spiegošanas akcija, jo, kā jau mēs labi zinām, Microsoft patīk vākt šādus tādus lietotāju datus.

    Microsoft kopš marta pārtrauca darbību un pārdošanu Krievijā, tāpat kopš jūnija Krievijā nebija iespējams iegūt Windows instalācijas datnes no Microsoft serveriem. Tiek arī lēsts, ka Windows datoru piegādes Krievijai sarukušas līdz 30% no tā, kas bija gadu iepriekš.

    Avotsaroged
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Pēča
    29.12.2022 09:22

    Jo nauda ta jāpelna…. Taspats jau ar aiz Ukrainas nākamo lielāko krievijas izdarību nīdēju, Poliju un reserved grupu… Jā oficiāli skaisti paziņo, ka slēdz visus veikalus un aiziet no krievijas tirgus un papīros vairs nav, bet īstenībā tur ir atrasts loophole un vienkārši notika krieviajs tirgus rebrendings uz ne krievijas investoru vārdiem un tur saucās pa savam(Reserved- Again, mochino – Ma, Sinsay – “Joyful”.
    Prece kura tika iepirkta un iesaldeta visā kara jezgā, nekur nav pazudusi un veikalā joprojām karājas vecās bļembas. Jaunie produkti vienkarsi izet papildus noliktavai kur bļembas nomaina. Un reserved grupa turpina pelnīt un saņemt no krievijas naudu. Tikai šoreiz caur kontu kontiem, nevis pa taisno.

    Jo tieši Krievijas tirgus šim poļu gigantam ik gadu sastāda 30-40% no pasaules peļņas. ;) Tadejādi nauda runā pāri vārdiem. Jeb papīri tīri, bet jau kopš Marta mēneša turpina darboties krievijā.

    Līdzīgi ir noticis ar daduz starptautiskajiem brendiem- iet cauri kādam neatkarīgajam investoram, kas paņem savu procentiņu, bet viss turpina darboties ar savu nosaukumu krievijā. Uz papīra oficiali vairs neko nepiegāda un lielveikalos veikali vairs nesaucas kā ierasts, bet prece ir brīvi pieejama(mcdonalds, adidas, nike, apple, coca cola u.t.t.)

    Last edited 1 year ago by Pēča
    29.12.2022 09:34
    Reply to  Pēča

    kaut kā parāk daudz tev to konspirācijas teoriju bez faktoloģiskā materiāla. nepropogandas krievi stāsta nedaudz citu.

    Juris
    29.12.2022 09:56
    Reply to  digitalk

    youtube nav gluži informācijas avots uz ko atsaukties, bet reku skaists video par reserved utt, kā atstājuši Krievijas tirgu.
    https://www.youtube.com/watch?v=CmO7BR_Tq04

    Pēča
    29.12.2022 10:18
    Reply to  Juris

    Jā šis labs piemērs. Oficiālu materiālu īsti nedabūt, jo tādu no krievijas federācijas nav. Ir tikai šādu materiālu klasificejamu kā ‘informatīvs’ Ir vel daudz tādu viģiku.

    Pats Krievijā pēdejo reizi biju tālajā 2014 gadā Sanktpēterburgā uz 3 dienām. Tapēc nepateikšu, kā tur tagad ir un kā notiek. Nekad nav baigi nav baigi vilcis uz to pusi, nevaru iedomāties pavadīt savu ‘atvaļinājumu’ Krievijā. :D

    Jātic ir uz vārda no kaut cik uzticamiem nepropogandas avotiem. (visās pusēs, arī ukrainā tādu ir.)

    Mīnus 20 gadus vecs jaunietis
    29.12.2022 12:55

    “Iespējams, šī ir kāda spiegošanas akcija, jo, kā jau mēs labi zinām, Microsoft patīk vākt šādus tādus lietotāju datus.”

    Par šo varētu, lūdzu, sīkāk – kādus lietotāju datus Microsoft patīk vākt?

    Aivars
    30.12.2022 21:49

    Tapec ka nauda svarigaka… Tas nekad ka puse tur Izmanto pirātisko… Drīz atgriezīsies visi pāreje… Ari muusi microtik ir iexieniits Krievijā

    Reklāma