Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS kopā ar Noctua izlaidīs GeForce RTX 40 sērijas videokartes

    Jaunākie raksti

    Ne jau aiz laba prāta videokartes kļuvušas tik lielas – tās ir kaut kā jādzesē. Jau iepriekš ASUS ķērās pie sadarbības ar Noctua, lai uzlabotu videokaršu dzesēšanu, un nu to darīs atkal.

    Cik redzēts dažādos video, ASUS un Noctua sadarbībā top klusākas videokartes, bet ne obligāti vēsākas, bet arī klusums var būt ieguvums.

    Reklāma

    ASUS un Noctua piedāvās arī RTX 40-sērijas videokartes ar uzlabotu dzesi, bet pagaidām nekas daudz vairāk par šo sadarbību nav zināms. Visticamāk, par šo plašāk uzzināsim janvāra sākumā CES 2023 norises laikā, kad no ASUS gaidāmi arī citi jaunumi.

    ASUS un Noctua kopīgi veidošot arī GeForce RTX 3080 sērijas videokartes

    Avotsguru3d
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    26.12.2022 17:29

    Zināmā mērā iepriecinoša tendence. Klusumam ir nozīme, jo dzeses kaukšana gan novērš uzmanību gan vakarā uzmodina visu māju. Kolēģis pirms mēneša savai Radeon RX580 kartei uzkonsturēja divus Noctua ventilatorus oriģinālo kaucēju vietā. Nācās drukāt stiprinājumus, tacu sanāca labi. Tagad ir gan vēsi gan klusi.

    Last edited 1 year ago by Krotow
    Kartupelis3
    28.12.2022 17:45

    Vai būs versija ar siltumsūkni vēl efektīvākai mājas apkures nodrošināšanai?

    Bats
    28.12.2022 18:38

    Noctua agru 70’to bēšbrūnie toņi protams uzreiz pa gabalu atpazīstami, beeet var būt var piedāvāt arī kādu alternatīvu tiem, kam ne visai.

    Reklāma