Web Analytics
More
    Reklāma

    Mazāk nekā pusgada laikā Telegram Premium abonētāju skaits sasniedzis 1 miljonu

    Jaunākie raksti

    Telegram dibinātājs Pāvels Durovs (Pavel Durov) publiski paziņojis, ka mazāk nekā sešu mēnešu laikā Telegram Premium servisa abonētāju skaits sasniedzis vienu miljonu lietotāju.

    Maksas serviss saziņas lietotnē Telegram tika izziņots jūnijā, un šajā laikā tas sasniedzis šo nozīmīgo skaitli. Protams, joprojām lielākā daļa lietotāju izmanto bezmaksas Telegram versiju, un kā norāda Durovs, tad aktīvais mēneša lietotāju skaits ir 700 miljoni cilvēku. Tāpat viņš uzskata, ka sasniegtais viena miljona abonentu skaits ir viens no veiksmīgakajiem piemēriem, kad ir palaists jauns ikmēneša maksas serviss.

    Reklāma

    Telegram Premium maksā 4.99 USD mēnesī, un tā īpašniekiem ir iespēja pārsūtīt lielāka izmēra failus līdz 4GB un tos ātrāk lejupielādēt, kā arī sekot līdz 1000 kanāliem, kamēr bezmaksas versijā tie ir vien 500 kanāli. Šāda servisa palaišana ir ar mērķi nopelnīt vairāk naudas, un sacensties ar saviem konkurentiem, kā arī nākotnē ir cerība, ka Telegram Premium pēc ilgāka laika varētu ģenerēt tik pat lielus uzņēmumus kā reklāmu bizness.

    Tāpat Durovs norādījis, ka šie ieņēmumi palīdz samaksāt par serveriem, darbinieku algām, kā arī uzturēt servisu un turpinātu attīstīt platformu. Viņš izceļ, ka Telegram savu peļņu uztver kā iespēju sniegt vēl labāku servisu, tikmēr konkurenti tieši lietotāju uztver par labāko peļņas avotu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma