Web Analytics
More
    Reklāma

    “Telegram Premium” lietotāji tiek pie bezgalīgām emocijzīmju iespējām

    Jaunākie raksti

    Jūnijā jau rakstījām, ka saziņas lietotne “Telegram” piedāvā abonementu “Telegram Premium”, kas maksā 4,99 USD mēnesī un lietotājiem sniedz dažādas ekskluzīvas  priekšrocības. Bez iespējas ielādēt līdz 4 GB datnes un piekļuves 1000 kanāliem, kas bija pieejami līdz šim, lietotāji tagad saņems arī pieeju “bezgalīgam skaitam” emocijzīmju, ko varēs izmantot gan kā reakcijas, gan lietotāja statusa norādīšanai.

    Plašais emocijzīmju klāsts ir lietotnes jaunākais atjauninājums, kas maksas lietotājiem ļaus izvēlēties piemērotāko, reaģējot uz ziņojumu. Turklāt tagad vienam ziņojumam varēs pievienot līdz trim emocijzīmēm jeb reakcijām. Pagaidām jaunās iespējas maksas lietotājiem ir pieejamas grupu čatos un viens pret viens sarunās.

    Reklāma

    Taču arī “Telegram” bezmaksas lietotājiem nebūs jāskumst. Atbildot uz ziņojumiem, tagad iespējams izmantot desmitiem reakciju, tostarp tādas, kas iepriekš bija pieejamas tikai abonentiem.

    Vēl viena jauna funkcija, kas tagad pieejama Premium lietotājiem, ir iespēja mainīt savu statusu uz jebkuru animētu emocijzīmi. Pielāgotā emocijzīme tiek parādīta blakus lietotāja vārdam, ko citi var redzēt, ja skatās profilu vai čatu sarakstā. Pēc noklusējuma “Telegram” piedāvā astoņus emocijzīmju variantus, bet maksas lietotājs var izvēlēties arī kādu no bezgalīgi daudz citām opcijām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Zobs
    20.09.2022 11:10

    Nevar būt bezgalīgs emocijzīmju skaits, pat ja lietotājiem ļautu tās taisīt pašiem. Jo pikseļu skaits / toņu skaits, no kā sastāv emoji, ir ierobežots.

    Artūrs
    20.09.2022 17:37
    Reply to  Zobs

    Cipars ir tik liels, ka to var praktiski skaitīt kā bezgalīgu

    Reklāma