Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Odyssey monitoru klāstu papildina pirmais OLED videospēļu monitors

    Jaunākie raksti

    Īpaši zems reakcijas laiks vēl ātrākai spēlei, izcils spilgtums, pateicoties OLED tehnoloģijai, un augsts attēla atsvaidzināšanas biežums – tas viss raksturo jaunāko Samsung Odyssey OLED G8 videospēļu monitoru. Tas nodrošinās vēl nebijušu attēla kvalitāti un izcilu spēles pieredzi. Pieeja labākajiem straumēšanas pakalpojumiem, kā arī savienojamība ar citām ierīcēm, kurās izmantoti mākslīgā intelekta risinājumi, padara to ne tikai par videospēļu, bet arī izklaides un dzīvesstila monitoru.

    Odyssey OLED G8 – pirmais Samsung OLED videospēļu monitors – spēj nodrošināt 0,1 ms reakcijas laiku un tā attēla atsvaidzes intensitāte ir 175 Hz. Šīs priekšrocības spēlētājiem nodrošina zibenīgas reakcijas iespējas un precizitāti dažādās videospēļu vidēs. Monitora ekrāna izmērs ir 34 collas, un tā īpaši plāno dizainu papildina gluds metāla rāmis. Šaurākajā vietā tā biezums ir vien 3,9 mm. QHD izšķirtspēja (3440 x 1440) kopā ar 1800R ieliekumu nodrošina perfektu vizuālo attēlu, neatkarīgi no izvēlētās spēles.

    Reklāma

    Maksimāla krāsu precizitāte

    Monitoram nav nepieciešams fona apgaismojums, lai nodrošinātu maksimālu krāsu precizitāti un spilgtumu. Tā attēlu veido pikseļi, kuri spēj melno krāsu atainot ar neierobežotu kontrasta attiecību, rādot dzīvīgu un reālistisku saturu ar precīzu krāsu un kontrasta atspoguļojumu. Jaunākajā OLED G8 monitorā ir uzlabota CoreSync un Core Lighting+ tehnoloģija, kas sevi ir pierādījusi jau iepriekšējos modeļos. Monitora aizmugurē izvietotā apgaismojuma tehnoloģija saskaņo ekrānā redzamās krāsas, atdzīvinot saturu ar spilgtākām un košākām krāsām, kas rada neaizmirstamu un aizraujošu spēles pieredzi. Turklāt tas sniegs arī fizisku komfortu, spēlējot savas iecienītās spēles. Augstumā regulējams statīvs, kā arī slīpuma funkcionalitāte nodrošina ergonomisku efektivitāti, kas nozīmē, ka ikviens spēlētājs var atrast perfektu pozīciju neatkarīgi no tā, kāda satura videospēli viņš spēlē.

    Izklaides centrs

    Odyssey OLED G8 nav tikai spēļu monitors, bet izklaides centrs, kur vienuviet izbaudīt labākās spēļu, izklaides un dzīvesstila iespējas. Izmantojot Samsung Smart Hub iespējams straumēt saturu, piekļūstot populārāko straumēšanas pakalpojumu saturam, piemēram, Netflix, Youtube un citiem, bez savienojuma ar datoru vai citu ierīci. Savukārt iebūvētā SmartThings lietotne ļaus lietotājiem ērti uzraudzīt un pārvaldīt visas ierīces, kas izmanto mākslīgā intelekta risinājumus.

    Monitors ir aprīkots ar Micro HDMI (2.1), Mini DP (1.4) un USB-C pieslēgvietām ērtai savienojamībai, bet izteiksmīgu skaņu, kas ir vienlīdz svarīga perfektai spēļu pieredzei, nodrošinās 5 W stereo skaļruņi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma