Web Analytics
More
    Reklāma

    Uzlabojiet spēļu skaņu, izmantojot pilnīgi jaunās Philips TAG5106 bezvadu austiņas

    Jaunākie raksti

    MMD, Philips Monitors displeju speciālists un zīmola licences partneris, ar prieku paziņo par pilnīgi jaunu premium klases spēlēm paredzētu austiņu laišanu tirgū tiem spēlētajiem, kas vēlas iegūt ideālu komforta, augstvērtīgas skaņas un uzlabotu bezvadu tehnoloģiju kombināciju. Philips TAG5106 ir aprīkotas ar divkāršu bezvadu sistēmu, kura atbalsta gan 2,4 GHz joslu, gan Bluetooth. Tās piedāvā patiesi divi vienā risinājumu, kurš nodrošina uzlabotu skaņas kvalitāti spēlēm, kā arī mūzikai mobilā vidē – tas viss vienā elegantā, godalgotā produktā.

    Galvenās Philips TAG5106 funkcijas

    • Precīzi 50 mm draiveri aizraujošai, niansētai skaņai
    • Noņemams mikrofons ar trokšņu slāpēšanas funkciju, kas ļauj jūs dzirdēt skaļi un skaidri
    • 2,4 GHz/Bluetooth divkāršais bezvadu savienojums un 3,5 mm vada savienojums ērtai saderībai ar dažādām platformām
    • Nākamās paaudzes DTS Headphone:X 2.0 telpiskā skaņa patiesi imersīvai klausīšanās pieredzei
    • Iebūvēts pulsējošs LED apgaismojums dinamiskākai spēlēšanas pieredzei
    • Īpaši ilgs 45 stundu akumulatora darbības laiks
    • Godalgota ergonomiska konstrukcija, kas ilgstoši nodrošina komfortu

    Reklāma

    “Mūsdienās spēlētāji meklē tādas austiņas, kas izpilda solījumus, un Philips TAG5106 attaisno visas cerības. Pateicoties divkāršajai bezvadu sistēmai, kas atbalsta gan 2,4 GHz joslu, gan Bluetooth, šajās austiņās ir apvienota elastība, komforts un skaņas kvalitāte, kas atstās iespaidu.” – Ilkans Reihanoglu (Ilkan Reyhanoglu), MMD Monitors & Displays IT aksesuāru produktu menedžeris.

    Augstvērtīga skaņa augstvērtīgai spēlēšanai

    Domājot par patiesi imersīvas spēlēšanas pieredzes radīšanu, skaņa ir tikpat svarīga, cik grafika. Philips TAG5106, kas aprīkotas ar DTS Headphone:X 2.0 nākamās paaudzes 7.1 kanālu telpiskās skaņas tehnoloģiju, sniedz uzlabotu basu atveidi, skaidru audio un nianses attiecībā uz skaņas izcelsmes avota tālumu, kā arī pilnīgi jauna līmeņa attāluma noteikšanu, kas atšķir tuvā lauka un tālā lauka audio. Tas rada izcilu reālisma sajūtu, kas spēlētājus novieto darbības sirdī, ļaujot pieredzi izbaudīt tā, kā vēl nekad. Bet tas vēl nav viss, ko Philips TAG5106 piedāvā. Pateicoties profesionālu akustikas inženieru īpaši noskaņotajiem 50 mm draiveriem, tie nodrošina tik precīzu skaņu, ka spēlētāji var sadzirdēt tuvojošos soļus, sniedzot vēlamo pārsvaru pār konkurentiem. Visbeidzot, noņemamais vienvirziena mikrofons ar trokšņu slāpēšanas funkciju sniedz papildu priekšrocību skaidri un viegli sazināties ar komandas biedriem.

    Philips TAG5106 ir aprīkots ar dubulto bezvadu sistēmukas atbalsta gan 2,4 GHz, gan Bluetooth

    Philips TAG5106 ir arī ideāla izvēle tiem, kas meklē ko vairāk par tikai sniegumu, spēlējot spēles. Papildus 2,4 GHz bezvadu tehnoloģijai, kas var nodrošināt uzticamu bezzudumu spēļu audio ar īpaši zemu latentumu, savienojot ar datoru, Mac un PlayStation, šīs austiņas ir aprīkotas arī ar Bluetooth savienojamību ar mobilajām ierīcēm. Spēlētāji var ērti pārslēgties starp 2,4 GHz un Bluetooth bezvadu savienojumu ar vienu pogas pieskārienu, nodrošinot maksimālu lietošanas elastību. Īpaši ilgais 45 stundu akumulatora darbības laiks sniedz prieku stundām ilgi, vai nu spēlējot spēles, vai klausoties mūziku vai citu audio saturu. Un, lai arī kā austiņas tiktu lietotas, Philips TAG5106 sniedz īpaši augstu komfortu, pateicoties godalgotai ergonomiskai konstrukcijai, kas ietver adaptīvu galvas stīpu un austiņu uzlikas ar mākslīgās ādas apdari un formu noturošu pildījumu, lai nodrošinātu ilgstošu un stilīgu komfortu.

    Cenas un pieejamība

    Austiņas Philips TAG5106 būs pieejamas iegādei tagad par 99,90 €.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma