Web Analytics
More
    Reklāma

    Consumer Reports tehnisko problēmu dēļ vairs neiesaka iegādāties Ford Mustang Mach-E elektroauto

    Jaunākie raksti

    Izdevuma Consumer Reports (CR) publicētajā auto uzticamības aptaujā (Auto Reliability Survey) norādīts, ka izdevums vairs neiesaka iegādāties elektrisko Ford Mustang Mach-E, jo tam ir ļoti daudz tehnisku ķibeļu. CR rekomendācijai mašīnas izturība ir viens no galvenajiem faktoriem. Tā kā uzticamības ziņā Mach-E ir slikts rezultāts, tad izdevums šo auto vairs nerekomendē.

    Interesanti, ka vēl pirms samērā neilga laika tieši Mustang Mach-E tika izvēlēts par šī izdevuma labāko elektroauto 2022. gadā, tomēr saņemot vairāk klientu sniegtās informācijas, vērtējums mainījies. Tieši klientu sniegtā informācija ir būtisks atskaites punkts, kas kardināli var mainīt mašīnas novērtējumu uz labo vai slikto pusi.

    Skaidrs, ka nereti jāpaiet zināmam laikam, lai mašīnai parādītos kādas problēmas, kam nepieciešams remonts. Tāpat nepieciešams kāds laiks, lai noplaktu klienta sajūsma par jauno auto un viņš aptvertu mašīnas trūkumus.

    Mustang Mach-E problēmas līdz šim diezgan plaši dokumentētas – bijušas problēmas ar multimediju ekrānu un auto uzlādi. Tāpat tiek ziņots par elektronikas un bateriju problēmām. Ford centies atrisināt šīs problēmas un veicis būtiskus uzlabojumus kopš brīža, kad mašīna pirmoreiz nonāca tirgū. Ford skaidro, ka CR aptaujas rezultāti ir par agrīnajiem auto, bet tiem raksturīgās problēmas tagad esot novērstas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Diginauts
    01.12.2022 15:17

    F0rc!

    2-12-01 151722.png
    Alberts Kviesis
    01.12.2022 18:53

    Tāpat nepieciešams kāds laiks, lai noplaktu klienta sajūsma par jauno auto un viņš aptvertu mašīnas trūkumus
    ——-
    Tik tālu bija labi. Jautājums – kas ir “viņš”?

    Tītars
    01.12.2022 19:34

    Shoppingus vulgaris.

    Reklāma