Web Analytics
More
    Reklāma

    Lancia pārdzims par elektroauto zīmolu

    Jaunākie raksti

    Kādreiz tik ļoti populārais itāļu auto zīmols Lancia atgriezīsies kā elektroauto ražotājs. Tiek pat solīts, ka pirmie Lancia elektroauto modeļi būs pieejami 2024. gadā.

    Lancia šobrīd pieder Stellantis kopā ar Fiat, Chrysler, Citroën, Vauxhall un Peugeot.

    Reklāma

    Pateikts, ka Lancia starp 2024. un 2028. gadu izlaidīs trīs elektroauto modeļus. Diviem no tiem jau piešķirti nosaukumi Ypsilon un Delta, bet dārgākais no Lancia modeļiem pagaidām palicis bez nosaukuma.

    Preses materiālos Lancia daudz un dikti runā par mašīnu dizainu un skulptūru ietekmi uz dizainu, bet mēs vēl redzēsim, ko tieši Lancia būs izdevies izgatavot. Pēdējos gados ar Lancia zīmolu Rīga ielās redzēts vien Voyager daudzbērnu ģimeņu pārvadājamais busiņš, kā arī, šķiet, vienu reizi redzēju Lancia Delta (3. paaudze, ko ražoja no 2006. gada).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    stm
    30.11.2022 09:08

    Delta Integrale bija gaidāms, jo krosā jau tiek izmantots ( protams uz ielas auto tur neviena detaļa nebūs no tā auto ) … bet leģenda var nospēlēt uz jūtām daudziem … a Elefantino ( Ypsilon ) vienmēr liek pasmaidīt, kad redzi to uz ielas … it īpaši Blu versijā un zilonīti uz vidējās stoikas :)

    Skābene
    30.11.2022 13:01

    Jā, elektriska Delta Integrale varētu sacelt lielu troksni. :)

    Krotow
    30.11.2022 13:25
    Reply to  Skābene

    Aftermarketā pārdos pieskrūvējamus skaļruņus burkšķa radīšanai.

    Reklāma