Web Analytics
More
    Reklāma

    Elektriskais Polestar 6 tiek gatavots, lai cīnītos ar Porsche 911

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Polestar pirms kāda laika iepazīstināja ar gaidāmo Polestar 6 modeli. Tagad ražotāja pārstāvji norādījuši, ka šī modeļa mērķis būs cīnīties un atņemt klientus Porsche Taycan un Porsche 911, jo Polestar šos divus auto uzskata par braukšanas dinamikas etalonu.

    Kā pastāstījis Polestar Austrālijas produktu plānošanas vadītājs Edvīns Trins, autoražotājs ļoti nopietni pieiet tieši braukšanas dinamikai un vēlas, lai 2026. gadā gaidāmais modelis būtu lielisks un baudāms. “Viņi tam pieiet neticami nopietni. Mašīnai jābūt ar lielisku vadāmību. Dinamiskas mašīnas, tā ir mūsu vēsture un neesam to aizmirsuši,” stāsta uzņēmuma pārstāvis.

    Pagaidām par šo topošo mašīnu nav zināms ļoti daudz, bet tas ir normāli mašīnai, kas sērijveida ražošanā nonāks pēc trim gadiem. Zināms, ka Polestar tēmē 0-100km/h sasniegt 3,1 sekundē. Auto būs aprīkots ar diviem elektromotoriem, kas attīstīs 884 zirgspēkus. Mašīnai izveidota speciāla alumīnija platforma, kas tiks lietota arī Polestar 5 vajadzībām.

    AvotsCarBuzz
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gastons
    29.11.2022 13:20

    Atņemt klientus no Porsche 911 :D

    Reklāma