Web Analytics
More
    Reklāma

    Masks baida ar viedtālruņa izlaišanu, ja Apple un Google aizliegs Twitter

    Jaunākie raksti

    Pēdējā laikā ap Twitter un tā jauno īpašnieku Īlonu Masku sāk vīties pat jau teiksmas. Masks ir pavēstījis, ka veidošot pats savu viedtālruni, ja Google un Apple noņemtu Twitter no saviem lietotņu veikaliem.

    Skaidrs ir viens, ka Masks nevarētu paļauties uz Android, tā vietā nāktos izstrādāt pašam savu operētājsistēmu, kā arī izmantot vajadzētu izstrādāt pašiem savu lietotņu veikalu.

    Reklāma

    Protams, kaut ko šādu pateikt ir vieglāk, nekā izdarīt. Microsoft jau centās noturēt Windows Phone pret Apple un Google. Pat Masks ar savu pamatīgo naudasmaku varētu nespēt izveidot jaunu viedtālruni kopā ar operētājsistēmu un lietotņu veikalu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Cauraudzis
    28.11.2022 11:05

    Sāk izskatīties pēc tā, ka Masks un Putins ir no vienas un tās pašas “Pasaules valdnieku” palātas. :) Pie viena Masks varētu nopirkt iPhone un Google, un atlaist visus darbiniekus.

    Kursors.lv
    28.11.2022 11:14
    Reply to  Cauraudzis

    Nevarētu, tik daudz naudas viņam nav. Atkal būtu jāprasa no šeihiem.

    davix
    28.11.2022 13:17
    Reply to  Cauraudzis

    Ar Putinu varbūt tomēr ne gluži, bet Trampa intelektuālās kapacitātes cienīgs gan. Visu mērīt naudā. Ja kāds iebilst, tad pārpērk/atlaiž/likvidē. Un spēlē uz to jo skaļāk bļausi, ka tev ir daudz naudas/varas, jo lielāks vairums tam arī noticēs.

    Tasesmues
    28.11.2022 16:52

    Čalim bezdelīgas aizlidojušas 🤦🏻‍♂️

    P. S. Otrajā teikumā “veidošot” vietā, nevajadzētu būt “veidotu”?

    Reklāma