Web Analytics
More
    Reklāma

    Ražošanas apjomi Volkswagen rūpnīcā Cvikavā sasniedz jaunus rekordus

    Jaunākie raksti

    Šķiet, ka vācu autoražotājam Volkswagen gana veiksmīgi izdevies izlavierēt cauri daudzajām problēmām, ražotājam sasniedzot jaunus elektroauto ražošanas rekordus Cvikavas rūpnīcā – kā ziņo Volkswagen, darba nedēļā no 7. līdz 11. novembrim rūpnīcā saliktas 7100 mašīnas. Tas nozīmē apmēram 1400 auto dienā.

    Pieņemot, ka gadā ir 50 pilnas darba nedēļas un rūpnīca spēj uzturēt šādu ražošanas tempu, tad Cvikavā gada laikā var saražot 350 tūkstošus auto. Tas ir vairāk nekā Volkswagen bija rēķinājis brīdī, kad šī rūpnīca tika pārbūvēta – autoražotājs plānoja, ka Cvikavā varēs saražot ap 330 tūkstošiem mašīnu gadā.

    Šajā rūpnīcā tiek ražoti ne tikai Volkswagen zīmola elektriskie modeļi, bet arī Cupra Born un Audi Q4 e-tron abās modifikācijās, proti, parastais Q4 e-tron un Q4 e-tron Sportback. Volkswagen koncernam ir vēl vairākas rūpnīcas, kur notiek elektroauto ražošana, bet panākumi Cvikavā ir svarīgi un dod pamatu cerībām, ka Volkswagen būs ticis galā ar problēmām, kas uzņēmumu vajāja pēdējos gados.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma