Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony zīmola INZONE datorspēļu monitors M3 būs pieejams iepriekš pasūtīšanai

    Jaunākie raksti

    Kompānija Sony paziņo par tās zīmola INZONE datorspēļu monitora M3 pieejamību iepriekš pasūtīšanai. Šis jaunais datorspēļu aprīkojuma zīmols ietver zināšanas par audiovizuālajām tehnoloģijām, nodrošinot funkcijas, kas ļauj spēlētājiem pilnībā pievērst uzmanību spēles darbībai. INZONE ir izstrādāts, lai paplašinātu spēlētāju iespējas un uzlabotu spēļu veiktspēju.

    Vienmērīga, bet dinamiska darbība

    Jaunais INZONE M3 datorspēļu monitors ar HDR kvalitāti piedāvā Full HD izšķirtspēju, augstu atsvaidzes intensitāti (240 Hz ar 1ms “GtG”) un mainīgas atsvaidzes intensitātes tehnoloģijas, ļaujot spēlētājiem precīzi uztver sāncenšu kustības, īpaši šaušanas vai citas aktīvas darbības datorspēlēs. Ar vairāk nekā 99% sRGB krāsu spektra pārklājumu INZONE M3 monitors piepilda spēli ar plašu, bagātīgu, košu krāsu klāstu. Vairāki toņi un nokrāsas padara spēles vidi un ainas ļoti reālistiskas.

    Reklāma

    Paredzēts dažādiem spēlēšanas stiliem

    Unikālais, sašaurinātais statīvs nodrošina pilnīgu komfortu spēlēšanas laikā, vienlaikus optimizējot un atstājot vietu citām perifērijas ierīcēm, kas atrodas uz galda. Pateicoties monitora nelielajai pamatnei, spēlētāji var ērti novietot blakus tastatūru, kas var būt piepacelta, kā arī lielāku datorpeles paliktni apkārt vai zem displeja. Monitora pielāgojamība un citas funkcijas ietver regulējamu augstumu un slīpumu, kā arī kabeļu pārvaldību kārtīgai darba virsmai.

    Dažādas funkcijas spēlētāju ērtībām

    Izmantojot automātisko KVM slēdzi (Auto USB Hub Switch), lietotāji var vadīt divus datorus no vienas tastatūras, peles un austiņām, kas pievienotas monitoram. Izmantojot FPS Game Picture Mode funkciju, spilgtums un krāsu kontrasts tiek optimizēts, lai spēlētājs varētu skaidri saredzēt spēles sāncenšus. Turklāt Black Equalizer funkcija ļauj saskatīt spēles detaļas arī tumšas krāsas laukumos.

    Piemērots PlayStation 5

    INZONE M3 monitors nodrošina Auto HDR Tone Mapping – tehnoloģija darbojas arī uz PlayStation 5 konsolēm. Savienojot monitoru ar konsoli, tas tiek automātiski atpazīts un tiek optimizēti HDR iestatījumi. Turklāt monitors automātiski pārslēgsies uz kino režīmu, kad lietotājs skatīsies filmas konsolē, un pārslēgsies uz spēles režīmu, kad tiks sākta spēle.
    INZONE Hub PC programmatūra spēles personalizēšanai

    Sony INZONE Hub PC programmatūra ir izveidota, lai kontrolētu INZONE monitorus un austiņas, ļaujot lietotājiem personalizēt spēlēšanas pieredzi, pielāgojot plašu darbību klāstu, tostarp dažādus skaņas un attēla iestatījumus.

    INZONE M3 27 collu Full HD/240Hz spēļu monitors — galvenās specifikācijas:

    • Attēla atjaunināšanas intensitāte līdz 240 Hz, IPS, 1 ms GtG (Gray to Gray) reakcijas laiks ar mainīgas atjaunināšanas intensitātes tehnoloģiju, piemēram, NVIDIA® G-SYNC® Compatible un VRR HDMI 2.1 standartā;
    • Modelim ir DisplayHDR™400 sertifikācijas sRGB 99% krāsu telpas pārklājums un 1,07 miljardu krāsu toņu atbalsts, nodrošinot dinamisku spēļu pieredzi ar bagātīgām krāsām.

    Cena un pieejamība

    Jaunais INZONE M3 monitors būs pieejama sākot no 2023. gada janvāra pie autorizētiem Sony produktu izplatītājiem Latvijā. Jaunā modeļa aptuvenā cena būs 699 €.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma