Web Analytics
More
    Reklāma

    Izsolē par vairāk nekā 200 000 dolāru pārdotas Stīva Džobsa sandales

    Jaunākie raksti

    Arī vairākus gadus pēc Stīva Džobsa nāves viņam piederošām lietām joprojām ir milzu vērtība. To pierāda nesen veiktā izsole, kurā par vairāk nekā 200 000 ASV dolāru pārdotas Džobsam piederošās “Birkenstock” sandales, kuras viņš valkāja laikā, kad licis pamatus kompānijai “Apple”.

    Laimīgais solītājs, par kuru plašāka informācija nav pieejama, par šiem apaviem samaksāja 218 750 USD. Par šo summu viņš ieguva ne tikai sandales, bet arī tām klāt pievienoto NFT, kas saistīts ar pirkumu. Pati izsole norisinājās trīs dienu garumā, un tās rīkošanu uzņēmās privāts izsoļu nams “Julien’s Auctions”.

    Reklāma

    Tika prognozēts, ka “Birkenstock” sandales, kuras Džobss valkāja septiņdesmitajos un astoņdesmitajos gados, izsolē tiks pārdotas par kādiem 60 000 līdz 80 000 USD, tāpēc bijis pārsteigums, kad kāds par tām piesolīja trīs reizes lielāku cenu. Lai arī apavi čakli nēsāti, tie joprojām ir salīdzinoši labi saglabājušies.

    Avots: Julien’s Auctions

    Jāpiezīmē, ka šīs pašas sandales līdz ar citām Džobsa personīgajām mantām vienreiz jau tika izsolītas, 2016. gadā tās pārdodot par 2000 USD. Kopš tā laika apavi demonstrēti dažādās ekskluzīvās vietās, piemēram, “Birkenstock” galvenajā birojā Vācijā, zīmola pirmajā veikalā Ņujorkā, modes salonos un citviet. Tas arī veicinājis šo sandaļu vērtības pieaugumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma