Web Analytics
More
    Reklāma

    Honda e:N2 koncepts sniedz ieskatu Ķinai paredzētā elektroauto

    Jaunākie raksti

    Japāņu autoražotājs Honda iepazīstinājis ar savu jaunāko konceptmodeli e:N2, kas sniedz ieskatu topošā elektroauto, kas paredzēts tikai Ķīnas tirgum. Honda Ķīnā jau sākusi tirgot pirmos “e:N” sērijas elektriskos krosoverus, bet šis ir nākošais modelis, kas tiks piedāvāts Āzijas lielvalstī, to ražojot GAC Honda un Dongfeng Honda kopuzņēmumiem.

    Mašīna veidota agresīvām, nedaudz netipiskām, asām līnijām, bet, izmantojot dažādus futūristiskus apgaismojuma un lukturu elementus, Honda cenšas izcelt auto kopējo formu. Noprotams, ka auto ir sedans ar četrām durvīm, savukārt Honda savā preses relīzē raksta, ka koncepts “neietilpst nevienā no esošajām kategorijām”. Ražotājs nav publicējis nevienu salona attēlu.

    Auto būvēts uz e:N platformas, kas speciāli radīta tieši šiem modeļiem. Honda apgalvo, ka tā izstrādāta, lai piedāvātu unikālu braukšanas baudījumu, lielisku stabilitāti un precīzu vadāmību. Līdz 2027. gadam Honda Ķīnā plāno piedāvāt 10 šīs sērijas modeļus, cenšoties izmantot ļoti augsto Ķīnas pieprasījumu pēc elektroauto.

    AvotsMotor1
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma