Web Analytics
More
    Reklāma

    LMT pirmie Latvijā piedāvā priekšapmaksas pakalpojumus ar eSIM

    Jaunākie raksti

    Mobilo sakaru operators un tehnoloģiju inovāciju uzņēmums LMT no 3. novembra piedāvā inovāciju Latvijas tirgū – LMT Kartes eSIM. Tas ļauj Latvijas iedzīvotājiem un viesiem lietot vairākus numurus vienā tālrunī – arī tādos modeļos, kuros nav iespējams ievietot divas fiziskās SIM kartes, ja tālrunis atbalsta eSIM.

    “LMT iet tālāk priekšapmaksas pakalpojumu attīstībā un kļūst par pirmajiem Latvijā, kas piedāvā priekšapmaksas LMT Kartes eSIM. Šobrīd eSIM vēl ir inovatīva tehnoloģija, taču agri vai vēlu tā pilnvērtīgi ienāks tehnoloģiju pasaulē un kļūs par SIM karti nr. 1. Tās lietošana ir daudz ērtāka nekā fiziskas SIM kartes lietošana – eSIM nav jātransportē, jāuzglabā, jāveic nekādas manuālas darbības, piemēram, līmējot to uz plastikāta, jo visa informācija ir pieejama digitāla faila veidā. Tādējādi eSIM risina arī ilgtspējas izaicinājumus, kārtējo reizi uzskatāmi apliecinot, ka inovatīvas tehnoloģijas sniedz plašas priekšrocības dažādās dzīves jomās,” stāsta LMT prezidents Juris Binde.

    LMT Kartes eSIM ir sevišķi noderīgs, ja papildu tālruņa numurs nepieciešams uz laiku, piemēram, lai reģistrētos kāda pakalpojuma saņemšanai vai kaut ko iegādātos internetā. Atšķirībā no pēcapmaksas numura LMT Kartes eSIM priekšapmaksas numura iegādei nav nepieciešams līgums, līdz ar to, paveicot nepieciešamās darbības, numuru var viegli slēgt. Šāds risinājums ir lieliski piemērots arī ārvalstu tūristiem, īpaši no valstīm, kas atrodas ārpus Eiropas Savienības, jo ļauj ceļotājiem ietaupīt līdzekļus, nelietojot sava mājas operatora pakalpojumus.

    LMT Kartes eSIM būs iespējams iegādāties jebkurā vietā un laikā, kur pieejams dators, planšete vai viedtālrunis ar interneta pieslēgumu un ierīce QR koda noskenēšanai – to nevarēs izdarīt no tā paša viedtālruņa, kam plānots pievienot LMT Kartes eSIM. Viss, kas jādara, – LMT mājaslapā jāiegādājas viens no LMT Kartes eSIM starta komplektiem (to iespējams iegādāties tikai tiešsaistē), un eSIM karte tiks nosūtīta uz norādīto e-pastu; tā būs jāielādē telefonā un jāaktivizē, piezvanot uz numuru 29202010. Tās īpašnieki kļūs par LMT Kartes klientiem ar visām tās iespējām un pakalpojumiem – gan balss, gan interneta Nedēļas un Mēneša pakalpojumiem un citiem servisa papildpakalpojumiem.

    eSIM karte arī atbrīvo no nepieciešamības atvērt telefonu, lai nomainītu vai ieliktu citu SIM karti, kas mēdz būt visai sarežģīti.

    LMT Kartes eSIM pieslēgumu varēs izmantot gan īstermiņā, gan ilgtermiņā, un to varēs ielādēt iekārtās, kas atbalsta eSIM. LMT mājaslapā pieejami arī informatīvi video Samsung un iPhone lietotājiem, kur atspoguļots pilns cikls no LMT Kartes eSIM iegādes brīža līdz tās aktivizēšanai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma