Web Analytics
More
    Reklāma

    Dodge elektrisko muskuļauto nevarēs modificēt trešās puses servisos

    Jaunākie raksti

    Dodge elektriskā nākotne ir akmenī iecirsta, ražotājam šovasar prezentējot “Charger Daytona SRT” konceptauto. Ražotājs šo modeli sauc par elektrisko muskuļauto, turklāt tiek uzskatīts, ka publiski izrādītais koncepts patiesībā esot diezgan tuvu tam, kā šī mašīna izskatīsies, kad tā 2024. gadā sāks ripot no ražošanas konveijera. Dodge gan paziņojis, ka nekādas pašrocīgas modificēšanas nebūs.

    Auto entuziastiem nepārprotami patīk modificēt savas mašīnas, bieži vien palielinot jaudu un veicot citus uzlabojumus. Dodge valdes priekšsēdētājs Tims Kuniskis intervijā Carscoops pastāstījis, ka mašīnu nevarēs modificēt pats vai arī kāds trešās puses serviss – Dodge vēlas, lai mašīnas tiktu modificētas “pareizajā veidā”. Īpašnieki varēs personalizēt savu mašīnu virsbūves, bet, ja būs vēlme pēc lielākas jaudas vai izmaiņām vadāmībā, nāksies doties vizītē pie Dodge dīlera. Vai arī meklēt kādu labu hakeri.

    Kuniskis skaidrojis, ka šāds lēmums pieņemts arī tāpēc, lai dīleriem sniegtu papildus iespējas pelnīt, proti, salīdzinājumā ar parastajām mašīnām, elektroauto nepieciešamas mazāk apkopes, tāpēc dīleri zaudēs naudu, ražotājam virzoties elektrības virzienā. Autoražotāja vīzija ir, ka dīlera uzstādītas modifikācijas būs veids, kā aizvietot vismaz daļu zaudēto ienākumu.

    Dodge atklājis, ka elektriskā modeļa jauda sāksies no 455 zirgspēkiem, bet mašīnai ar 400 voltu bateriju sistēmu maksimālā jauda būs 670 zirgspēki. Dārgākajai “SRT Banshee” versijai ar 800V sistēmu būs trīs opcijas un prognozējams, ka tās būs jaudīgākas nekā lētākās 400V sistēmu mašīnas.

    AvotsMotor1
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma