Web Analytics
More
    Reklāma

    Telegram izsolē ļaus ar kriptovalūtu iegādāties retus lietotājvārdus

    Jaunākie raksti

    Saziņas lietotne Telegram ir izdomājusi veidu, kādā savos pakalpojumos iekļaut blokķēžu tehnoloģiju un pierādīt katra lietotājvārda unikalitāti, piedāvājot tos iegādāties izsolē.

    Pagājušās nedēļas sākumā Telegram izziņoja jaunu digitālo tirdzniecības vietu, kas ir būvētā balstoties uz Telegram Open Network (TON) blokķēdi. Tā kalpos kā izsoļu vieta, kurā pašā sākumā varēs iegādāties retus četru un piecu zīmju lietotājvārdus. Izsole norisināsies vienu nedēļu, un sākuma cena par lietotājvārdu būs 10 000 Toncoin, kas ir TON blokķēdes tokens.

    Reklāma

    Papildu tam esošajiem lietotājiem būs iespēja izsolīt savus lietotājvārdus. Kā norāda pieejamā informācija, tad lietotājvārda īpašniekam būs iespējams pārvietot un vēlreiz pārdot iegādāto produktu arī citās blokķēžu tirdzniecības vietās.

    Viens no TON Foundation pārstāvjiem uzskata, ka šāda iespēja ļaus paātrināt blokķēžu adaptēšanas ātrumu, kā arī Telegram kļūs par pirmo sociālo tīklu, kurā oficiāli varēs pierādīt katra lietotājvārda unikalitāti. Lietotne attīstību pie TON blokķēdes sāka jau 2018. gadā, bet tikai šī gada aprīlī beidzot oficiāli varēja veikt pārskaitījumus kriptovalūtā pašā lietotnē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    01.11.2022 09:33

    Ta ne jau tirgot, bet iznomāt vajag. Gribi boldā – piemaksā. Krāsaini burti – piemaksā.
    Var redzēt, ka Durovam nav privātā auto – būtu uzzinājis šo to jaunu)

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    01.11.2022 15:21

    Telegram Wallet bots atbalsta arī bitcoin. Var jau būt, ka kļūdos, bet, manuprāt, tas liecina par:

    mass adoption… vetsīt

    Reklāma