Web Analytics
More
    Reklāma

    Modernizētais Porsche Taycan ieradīsies 2024. gadā, gaidāma arī 1000 zirgspēku versija

    Jaunākie raksti

    Elektriskā Porsche Taycan modernizētā versija jeb facelift tiek gatavots 2024. gada modelim – tas nozīmē, ka mašīna oficiāli tiks prezentēta nākamā gada otrajā pusē, lai 2024. gadā sasniegtu klientus. Tipiski modernizētajām versijām, mašīnas dizains kopumā paliks ļoti līdzīgs, piedzīvojot nelielas izmaiņas lukturu dizainā.

    Porsche savu modeļu modernizētās versijas tradicionāli piedāvā četrus gadus pēc jaunās paaudzes nākšanas klajā, savukārt paaudžu maiņa parasti notiek ik pēc 7-8 gadiem. Taycan pirmoreiz tirdzniecībā nonāca 2019. gada beigās, tāpēc 2024. gads šķiet likumsakarīgs brīdis. Jau iepriekš bijušas ziņas, ka jaunās paaudzes modelis, kur jau ieraudzīsim krietni vairāk izmaiņu, pie klientiem dosies 2027. gadā.

    Lai arī prognozējams, ka Taycan versijas paliks nemainīgas, izskan runas par jaunu, īpaši jaudīgu modifikāciju. Testos pieķerts agresīva izskata Taycan, kas tika izmēģināts Nirburgringā. Tiek uzskatīts, ka tas varētu būt “Turbo GT” versijas modelis, kas piedāvājumā būs virs “Turbo S”. Iepriekš izskanējušas runas par Porsche testiem ar trim elektromotoriem. Ja tāds risinājums nonāks sērijveida ražošanā, tad tiek prognozēta pat 1000 zirgspēku jauda.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma