Web Analytics
More
    Reklāma

    Volkswagen moderizēto ID.3 hečbeku piedāvās ātrāk nekā plānots

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotāja Volkswagen valdes priekšsēdētājs Tomass Šēfers apstiprinājis, ka Volkswagen piedāvās modernizēto ID.3 ātrāk nekā plānots, proti, mašīna pie dīleriem sāks ierasties jau nākamgad. ID.3 feislifts ieradīsies ātrāk viena iemesla dēļ – programmatūra.

    Visa Volkswagen koncerna problēmas ar programmatūru ir plaši dokumentētas un nav nekāds jaunums. ID.3 bija viens no modeļiem, kas tika skarts vissmagāk – VW pat aizkavēja šī ļoti gaidītā modeļa piegādes, jo programmatūra bija nekvalitatīva. Tieši šīs problēmas regulāri tiek minētas kā iemesls bijušā Volkswagen koncerna valdes priekšsēdētāja Herberta Dīza aiziešanai no posteņa.

    “Mēs ļoti rūpīgi esam ieklausījušies ID.3 lietotāju komentāros un modernizēto versiju piedāvāsim ātrāk, jau 2023. gadā. Uzlabotais ID.3 ir būtisks lēciens uz priekšu kvalitātē, izmantotajos materiālos un sistēmas stabilitātē. Tas ir auto, kas sniedz lietas, ko sagaidām no Volkswagen zīmola,” izteicies Šēfers.

    Reaģējot uz lietotāju komentāriem, Volkswagen atgriež fiziski spiežamas stūres uz auto stūres, atsakoties no skārienjutīgajām pogām. Šīs jaunās/vecās pogas saņems ID.3, kā arī Passat un Tiguan modeļi, kas ieradīsies nākamgad. Prognozējams, ka arī modernizētais Mk8 Golf tiks pie fiziskām pogām uz stūres.

    Šēfers skaidro, ka šāds lēmums saistīts ar ziņām no klientu apmierinātības komitejas, kas tika izveidota, lai apspriestu specifiskas klientu vēlmes un tās īsā laikā ieviestu praksē, ja tas ir iespējams. Runājot par parastām, fiziskām pogām, uzsvars bijis uz vārdiem “intuitīva lietošana”.

    AvotsAutocar
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ---
    28.10.2022 10:39

    fiziski spiežamas STŪRES uz auto stūres?

    abols
    28.10.2022 11:11

    Urraaa! Lai dzīvo pogas uz stūres!

    Janis
    28.10.2022 12:31

    Lietoju jau divus mēnešus un neredzu problēmas skārien pogās… pierod ļoti ātri. Noteikti fiziskas pogas izmaksā lētāk … ;)

    Reklāma