Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla turpina piesaistīt cilvēkus Kvebekas provincē, pastiprinot baumas par rūpnīcu Kanādā

    Jaunākie raksti

    Jau vairākus mēnešus tiek runāts par elektroauto ražotāja Tesla vēlmi būvēt jaunu rūpnīcu, bet kā ticamākā atrašanās vieta minēta Kanāda. Tās pat nevar saukt par baumām, jo abpusēja dialoga esamību apstiprinājuši arī Kanādas valdības ministri. Tesla Kanādā turpina veidot personāla piesaistes sastāvu, lai piesaistītu darbiniekus kādam pagaidām nezināmam projektam.

    Medijs Electrek fiksējis darba sludinājumu “Recruiting Coordinator” jeb “rekrūtēšanas koordinators”, kā darba vietas atrašanos minot Lavalas pilsētu Kvebekas provincē. Tas atrodas netālu no Monreālas, bet tieši Monreāla iepriekš minēta kā pilsēta, kuras tuvumā varētu tikt būvēta jaunā Tesla mašīnu ražotne.

    Sludinājuma teksts liecina, ka Tesla gatavojas piesaistīt lielu darbinieku skaitu un šī konkrētā darba izpildītājam būs jārūpējas par viņu piesaisti un darba uzsākšanu. Tesla vadītājs Īlons Masks izteicies, ka vietu jaunai Tesla rūpnīcai viņš gribētu nosaukt līdz gada beigām un kārtējoreiz pastiprinājušās baumas par Kanādu. Nevar izslēgt iespēju, ka Tesla Kvebekā vēlas būvēt kaut ko, kas noder viņu kopējai piegādes ķēdei, tur ražojot dažādas mašīnas detaļas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma