Web Analytics
More
    Reklāma

    Google vairs neatbalstīs Chrome pārlūku Windows 7 un 8.1 datoriem

    Jaunākie raksti

    Google paziņojusi par Chrome pārlūka atbalsta pārtraukšanu Windows 7 un 8.1 darbinātajiem datoriem. Windows 7 un 8.1 datori kā pēdējo saņems Chrome pārlūka 110. versiju, kas pie lietotājiem nonāks nākamā gada februāra sākumā.

    Turpmāk Chrome pārlūks tiks uzturēts un atjaunināts tikai Windows 10, Windows 11 un jaunākām Windows versijām. Protams, nekur nepazudīs Chrome pārlūka Android, iOS, macOS un citas Chrome pārlūka versijas.

    Reklāma

    Tiek lēsts, ka Windows 7 un 8.1 darbina kopā ap 100 miljoniem datoru visā pasaulē. Pagaidām nekas nav zināms par citiem Chromium bāzētiem tīmekļa pārlūkiem (Microsoft Edge, Opera, Vivaldi, Brave, Colibri, Blisk, Iron Browser un citiem). Visticamāk, Windows 7 un 8.1 darbinātos datoros nāksies pāriet uz Firefox tīmekļa pārlūku, bet arī par Firefox dzirdētas baumas, ka šis pārlūks varētu nesaņemt atbalstu Windows 7 datoros no nākamā gada sākuma.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    06.12.2022 13:03

    Visticamāk, Windows 7 un 8.1 darbinātos datoros nāksies pāriet uz Firefox…kāpēc tik nolemtā balsī? Cilvēki jau kopš senseniem laikiem uz W7 un 8.1 izmanto kaut to pašu FF un nejūt Chrome trūkumu. Kas attiecas uz nākotni:

    Firefox users on Windows 7 and 8.1 would be moved to Firefox 102 ESR, the current Extended Support Release branch, and would receive updates until Firefox 102 ESR is moved to Firefox 114 ESR; this happens in August 2023.

    Reklāma