Web Analytics
More
    Reklāma

    “Age of Empires” gatavojas trešajam piegājienam izveidot spēles mobilo versiju

    Jaunākie raksti

    Svinot vienas no zināmākajām stratēģijas spēles “Age of Empires” 25 gadu jubileju, World’s Edge un Xbox Game Studios paziņojušas par to, ka tiks izdota ikoniskās spēles mobilā versija – “Age of Empires: Mobile”.

    Arī es savu pirmo videospēļu pieredzi saistu ar “Age of Empires” spēlēšanu, un noteikti izmēģināšu spēles mobilo versiju, kad tā būs pieejama. Tas būs Microsoft mēģinājums ielauzties mobilo spēļu tirgū, un tas pateicoties arī Activision Blizzard pārņemšanai, kas vēl ir procesā. Šis gan nebūs pirmais mēģinājums “Age of Empires” padarīt draudzīgu mazākiem ekrāniem, taču tie ir cietuši neveiksmi.

    Reklāma

    Piemēram, “Age of Empires: Castle Siege” tika izdota 2015. gadā, un tā noturējās četrus gadus, bet “Age of Empires: World Domination” bija pieejama tikai vienu gadu. Šajā reizē likmes ir lielākas, jo tas notiks ar jaunu redzējumu un Xbox Game Studios iesaisti. Pagaidām gan ir pieejams tikai reklāmas video, kurā nevaram redzēt konkrētu spēlēšanas pieredzi, un kā sižets tiks pielāgots, lai to jebkurā brīdī varētu turpināt.

    Mobilās spēles parasti ir vienkāršas un viegli spēlējamas jebkurā brīdī un jebkurā vietā, kurā cilvēks atrodas. Taču “Age of Empires” nav bijusi vērsta uz pirmās personas spēlētāja pieredzi, bet skats bijis no augšas, kas to padara ērtāk transformējamu mobilajām ierīcēm. Tāpat nav zināms precīzs izdošanas datums, bet izskatās, ka tas varētu notikt drīz.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    27.10.2022 20:23

    Mja, nozhelojami visas shi tipa speles mobilaja ierices. Normalas speles kuru vienreiz noperc un vari izspelet ir loti maza skaita. Parejas ir krapnieciba. Sen laiks shos krapniekus sudzet tiesa. Nesen ari video par sho ir.
    https://youtu.be/keoRX-Lni5s

    Reklāma