Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī OnePlus sāk gatavot fanus lokano ekrānu viedtālruņiem

    Jaunākie raksti

    OnePlus vadītājs un līdzdibinātājs Pete Lau jau paspējis Twitter palielīties ar lokana ekrāna viedtālruņa eņģi, kas nozīmē tikai divas lietas – OnePlus fani tiks pie lokana ekrāna viedtālruņa, kā arī to, ka šo OnePlus faktiski būs radījis Oppo.

    Jau iepriekš rakstījām par Oppo Find N jaunajiem viedtālruņiem, kam vajadzētu nonākt Eiropā, bet, iespējams, Oppo Find N tomēr pie mums nonāks kā pārsaukti OnePlus modeļi. Tas nebūtu nekāds brīnums, turklāt OnePlus nav vienīgie, kas vienu viedtālruni nosauc divos dažādos vārdos.

    Reklāma

    OnePlus lokanā ekrāna viedtālruņa atnākšana noteikti būtu pozitīva iezīme Eiropas tirgum, kur šobrīd tiek piedāvāti tikai Samsung lokanie viedtālruņi. Xiaomi, Motorola, Oppo un Huawei it kā tos ražo, bet vairs netiek piedāvāti Eiropā, kā arī Huawei nav ticis pie Google Play veikala un servisiem, kas šo viedtālruni padara mums drīzāk neinteresantu.

    Tiek pieļauts, ka OnePlus pie lokana ekrāna viedtālruņa varētu tikt tikai 2023. gadā, lai nepieliktu priekšā kāju Oppo, kura viedtālruņa izziņošanai būtu jānotiek kaut kad rudenī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma