Web Analytics
More
    Reklāma

    Kimai Kardašjanai “Instagram” kriptoaktīvu reklamēšana izmaksājusi vairāk nekā miljonu dolāru

    Jaunākie raksti

    Sabiedrības dāma Kima Kardašjana kā jau daudzi populāri cilvēki un influenceri aktīvi lieto sociālos tīklus, audzējot sekotāju skaitu un palielinot peļņas iespējas. Saistībā ar šo Kardašjana nesen iekļuvusi ķezā, lietotnē “Instagram” publicējot ierakstu, kas bijis pretrunā ar ASV likumiem. Tā rezultātā populārajai influencerei jāšķiras no 1,26 miljoniem dolāru lielas soda naudas.

    Vērtspapīru un biržu komisija pamanījusi, ka Kardašjana “Instagram Stories” ievietojusi video, kurā reklamē “EthereumMax EMAX” žetonus, neatklājot, ka viņai par šo ierakstu ir samaksāti 250 000 USD. Komisija secinājusi, ka influencere nelikumīgi reklamējusi kriptoaktīvus un tādā veidā pārkāpusi federālo vērtspapīru likumu.

    Reklāma

    Kardašjana nav atzinusi vai noliegusi sev izvirzītās apsūdzības, taču piekritusi samaksāt minēto summu. Viņa arī apņēmusies trīs gadus nereklamēt kriptoaktīvus.

    Neskatoties uz šo ķezu, Kimai Kardašjanai ir arī kaut kas labs, ar ko palielīties. Piemēram, pirms pāris dienām “Spotify” izlaida pirmās divas epizodes jaunajam podkāstam “Kim Kardashian’s The System: The Case of Kevin Keith“. Šajā podkāstā, kuram kopumā plānotas astoņas epizodes, Kardašjana pētīs slepkavību mistērijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    05.10.2022 12:22

    Naughty, naughty Kim

    bobis
    08.10.2022 21:30

    Kur platisies ar savu naudu, krahabori bus klat, noplest prieks sevis svesa piraga gabalu, aizbildinoties ka lai ieverotu taisniguma licvaru.

    Reklāma