Web Analytics
More
    Reklāma

    BMW reģistrējis virkni preču zīmju, liecinot par plāniem radīt vairākus elektriskos SUV

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs BMW pieteicis virkni jaunu preču zīmju Vācijas patentu un preču zīmju birojā, kas liecina par BMW plāniem radīt veselu elektrisko krosoveru modeļu līniju. Šobrīd BMW piedāvā trīs elektriskos krosoverus, divi no tiem, proti, iX1 un iX3 būvēti uz platformām, kas sākotnēji bija paredzētas iekšdedzes dzinējiem, savukārt iX ir vienīgais modelis, kas konstruēts ar domu, kas tas būs tikai un vienīgi elektrisks.

    Medijs Carbuzz izpētījis, ka autoražotājs pieteicis preču zīmes iX6, iX7, iX8 un iX9, kas skaidri un gaiši norāda uz BMW plāniem krosoveru piedāvājumā. Pagaidām BMW piedāvā iepriekšminētos iX1 un iX3, bet tiek uzskatīts, ka nākamais būs iX4.

    Visas šīs preču zīmes apzīmē modeļus, kas, visticamāk, būs izmēros lielāki nekā pašreiz apritē esošie BMW elektriskie SUV. Ja mums ir kāds priekšstats, ko varam sagaidīt no iX7 vai pat iX8, tad iX9 šobrīd ir mistērija. Nevar izslēgt, ka BMW vienkārši pieteica iX9 preču zīmi, lai to nepaņem kāds cits autoražotājs, kaut patiesībā bavāriešiem, iespējams, nemaz nav plānu ražot mašīnu, kas lielāka par pašreizējo X7.

    Šobrīd nav itin nekādas informācijas, kad un kādā formā šie auto parādīsies tirgū. Domājams, liela daļa no gaidāmajiem elektriskajiem krosoveriem tiks konstruēti, izmantojot BMW jauno elektrisko platformu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma