Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunā Opel Astra kā pirmā saņems sportisko GSe versiju

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs Opel nesen informēja par plāniem radīt sportiskākas versijas saviem esošajiem modeļiem, izmantojot GSe zīmolu. Tagad esam tikuši līdz pirmajai GSe mašīnai, šādu versiju saņemot jaunās paaudzes Astra modelim. Mazais “e” burts nosaukumā norāda uz elektrifikāciju, proti, visi šie modeļi būs plug-in hibrīda izpildījumā.

    Reklāma

    Līdz ar jauno versiju, Astra iegūs uzlabotu, zemāk noregulētu šasiju ar precīzāku vadāmību. Izmantoti īpaši regulēti amortizatori, savukārt auto palaists par 10 milimetriem zemāk nekā standarta modelis. Tāpat šis modelis izceļas ar lielāku jaudu – šajā izpildījumā tiek izmantots 1,6 litru četrcilindru benzīna turbomotors ar 12,4kWh bateriju, kas ļauj 222 zirgspēku jaudu. Tieši šādu pašu jaudas agregātu kombināciju izmanto parastais Astra plug-in hibrīds, kas jau pieejams tirdzniecībā, taču tas auto attīsta 178 zirgspēkus. Autoražotājs pagaidām nav atklājis citus tehniskos datus, taču tehniski šis auto būs identisks Peugeot 308 Hybrid 225 versijai.

    Sagaidāms, ka Opel iepazīstinās ar citiem sportiskākiem modeļiem, izmantojot GSe zīmolu. Šīs modelis, kas ir Astra flagmanis, tuvosies 40 tūkstošu eiro robežai. Pasūtījumus Opel sāks pieņemt tuvāk gada beigām, bet pirmās mašīnas pie klientiem dosies nākamā gada sākumā.

    AvotsAutocar
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Diginauts
    30.09.2022 09:48

    Vairāk ka 100zs? Fui ku vulgāri, ne Kristap? :D
    Bet ja nopietni, priecē kā Opel attīstās ārpus GM gludsmadzeņu skavām :)

    KKTK
    30.09.2022 13:43

    Nu tad tagad karstās vasaras naktīs būs dzirdams, kā uzpūšas Opeļa baterija :D :D :D

    Reklāma