Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung jau atkal lielas problēmas ar akumulatoriem (video)

    Jaunākie raksti

    Nu ko – jau atkal teju neskaitāmais dublis ar Samsung un akumulatoru problēmām. Viss aizsākās it kā ar Samsung Galaxy Note7 modeli, kas varēja radīt īstenu ugunsgrēku, bet tā vien izskatās, ka ar to viss nebeidzas!

    Ekrānkopija: YouTube, Mrwhosetheboss

    Visai paliela YouTube tehnoloģiju zvaigzne Mrwhosetheboss savā viedtālruņu kolekcijā atradis vairākus Samsung Galaxy modeļus ar uzpūtušos akumulatoru, turklāt viņš tāds nav viens. Arī MKBHD un Metam no This Is ir Samsung Galaxy telefoni ar šādu pašu problēmu, bet neviena cita ražotāja turpat blakus glabātie viedtālruņi nav uzpūtušies.

    Reklāma

    Ekrānkopija: YouTube, Mrwhosetheboss

    Cik noprotams no video, uz Mrwhosetheboss izvietoto tvītu Samsung noreaģējuši visai ātri, bet Samsung esot visai uzstājīgi vēlējies no Mrwhosetheboss iegūt bojātos viedtālruņus, nesolot tos atgriezt, labot vai kā citādi kompensēt viedtālruņu nodošanu.

    Ekrānkopija: YouTube, Mrwhosetheboss

    Tā vien izskatās, ka akumulatoru problēmas ir visiem Samsung Galaxy modeļiem, kas šobrīd sasnieguši 3 gadu vecumu. Viss, kas bijis pirms Samsung Galaxy S20 modeļiem, ir ar vairāk vai mazāk redzamiem akumulatoru defektiem.

    Situāciju vēl riebīgāku padara fakts, ka parasti vecie viedtālruņi tiek nodoti bērniem, tāpēc jau šovakar uzmanīgi pārbaudi visu mājās esošos Samsung Galaxy modeļus, arī tos, kas mētājas tālajā atvilktnē. Un īpaši tos, ko ikdienā skolas somā un kabatā nēsā bērni!

    Ja viedtālrunis ir sapūties, daudz negaidi un nes to ārā no mājas. Uztaisi datu rezerves kopiju, nodzēs datus, izņem SIM karti un nodod viedtālruni pārstrādei.

    Samsung komentārs kursors.lv (30.09.2022.), atsaucoties uz rakstu “Samsung jau atkal lielas problēmas ar akumulatoriem (video)”

    Mēs esam informēti par šo situāciju un šobrīd veicam detalizētu tehnisko izpēti.

    Lai gan jebkurš litija jonu akumulators var “uzpūsties”, ja tas ilgstoši netiek lietots, šī iespējamība ir ļoti maza, ja telefoni tiek regulāri lietoti ierastos apstākļos. Retos gadījumos, kad akumulators “uzpūšas” un tā apjoms palielinās, tam ir vairāki faktori, kas to ietekmē. Piemēram, tālruņa dizains, akumulatora jauda, atlikušais akumulatora darbības laiks tā glabāšanas laikā, uzglabāšanas temperatūra/mitrums un daudz kas cits.

    Lai saglabātu ieteicamo litija jonu akumulatoru stāvokli, uzglabājot viedtālruņus, kas netiek izmantoti, mēs iesakām klientiem ievērot piesardzības pasākumus, kas norādīti vietnē Samsung.com.

    Aicinām klientus, kuriem ir jautājumi par savu Samsung ierīci, sazināties ar mūsu vietējo klientu apkalpošanas servisu.

    Komentē: Līga Bite, Samsung korporatīvās komunikācijas vadītāja Baltijas valstīs

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    19 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    29.09.2022 16:38

    Tieši tāds pats stāsts ar veciem Iphone, kas uzpūšas no stāvēšanas.
    Galvenais lai tā nenotiek ar 5 gadīgu EV auto! :D

    digitalk
    29.09.2022 16:53
    Reply to  Skābene

    par pietūkušiem aifoņiem no tevis vien dzirdēts. iespējams, ka uzpūšas ar mainītām neoriģinālām baterijām. man ir 5 veci iPhone, no kuriem 4 stāv plauktā un viens strādā ikdienā. nekas nav uzpūties, visiem oriģinālās baterijas.

    Skābene
    29.09.2022 18:56
    Reply to  digitalk

    Uzpūtās pats pirmais Iphone un 4s. Baterijas nemainu, tā kā beidz fantazēt un meklēt kaut kādus iedomātus iemeslus. Pēc tam pamatā Samsung ēra un neviena problēma ar baterijām. Note 7 izlaidu un ņēmu uzreiz Note 8. Tā kā nezinu par ko Samsungu ķengā.

    Last edited 1 year ago by Skābene
    Arturs
    29.09.2022 19:44
    Reply to  Skābene

    Tieši tā. Samsungiem nav ne vainas. Vieni no labākajiem telefoniem. Jo lai sauktu par pašu labāko īsti nebūs korekti, jo vienmēr atradīsies kāds modelis kas ar kaut ko būs labāks

    Pičs
    30.09.2022 11:59
    Reply to  Arturs

    Jums rāda video no 3 dažādiem avotiem, bet jūs spītīgi paliekat pie sava … :)

    digitalk
    29.09.2022 21:54
    Reply to  Skābene

    a kā tu pirmajam pamanīji, ka uzpūties, tam tak alumīnija korpuss? atvērās tāpat kā raksta bildēs? iemesls tam noteikti ir, tāpēc to meklēju un nevis fantazēju, bet piedāvāju scenārijus.

    ps. a tev pirmais vēl palicis? labprāt paņemtu rezerves daļām, varbūt tad kopā ar maniem 2 gab. izdotos savākt vienu pilnībā strādājošu ;)

    Skābene
    30.09.2022 15:56
    Reply to  digitalk

    Pirmajam izspieda ekrānu un pa lielam skats kā bildē! Tā kā man bija bail par iespējamu uguns nelaimi, tad nodevu utilizācijai, kopā ar pārējiem vecajiem telefoniem. Bet bija žēl, kā nekā speciāli tika no amerikas vests, kad vēl neviens operators nepiedāvāja! :)

    Jurnieks
    30.09.2022 15:59
    Reply to  digitalk

    Mazuliet oponēšu.
    Man Iphone 3gs piepūtās pēc pāris gadu lietošanas.
    Tad arī aizsākās mana Samsung ēra. Sākās ar S3. Un vairumā gadījumu mainīju izlaižot vienu modeli, bet nereti arī nācās ņemt nākamo. Pēc tam pārgāju uz Note. Ir pēdējie 2 modeļi. Šobrīd lietoju pēdējo īsto Note ultra.
    Man praktiski visi šie samsungi joprojām stāv kolekcijā un uzpūties akumulators ir tikai S5. Bet šo telefonu neesmu lietojis wooow cik gadu.

    Tā kā brāķi var būt un ir visiem ražotājiem.

    ProMaxis
    29.09.2022 18:07
    Reply to  Skābene

    Savādi!
    Mav mājās mētājas 4s, 5s, 7ais un lietošanā 11pro, 13 un 13pro, nevienam nekad nav “pūties”, tas pats paziņām kuri gan šobrīd lieto, gan mājās mētājas vecie iphoni, vienam pat kaut kāds iphone3, cik esmu runajis tad nav nekas tāds dzirdēts!
    Nav bijis remontā tas tas “uzpūtušais”, jeb bača mainīta?

    Skābene
    30.09.2022 16:06
    Reply to  ProMaxis

    Nekas nav remontēts. Nopērkot jaunāku modeli vecais tika ielikts atvilktnē ar domu, ka varētu kādreiz noderēt.
    Samsung gadījumā Galaxy s4, Note 3, Note 4, Note 8, Note 10, Note 20 nav novērotas problēmas ar bateriju uzpūšanos.
    Iespējams, viss atkarīgs no tā, ar kādu uzlādes līmeni telefononu noliek atvilktnē. :)
    Ja iegooglē par uzpūtušos bateriju problēmu, tad tā notiek pilnīgi ar visiem, kam litija baterijas, neatkarīgi no ražotāja.

    Pičs
    30.09.2022 11:57
    Reply to  Skābene

    Nav taisnība. Apskaties video un izdari secinājumus.
    Man ir divi 10 gadīgi un 2 6 gadīgi. Neviens nav uzpūties.

    Skābene
    30.09.2022 20:02
    Reply to  Pičs

    Vai tad es teicu, ka tavējie uzpūtās? Video autors testē telefonus, varbūt pret samsungiem viņš ir bijis īpaši nežēlīgs!? Varbūt izmantoja neatbilstošus lādētājus, meta zemē, lai testētu izturību? Kaut kā jocīgi, ka viņam uzpūtās 3 telefoni, bet man daudzu gadu gaitā nav uzpūties neviens samsungs :)

    Kursors.lv
    30.09.2022 20:15
    Reply to  Skābene

    Video viņš taču minēja, ka ar tiem telefoniem nav darīts nekas īpašs un tie ir lietoti pavisam maz.

    digitalk
    29.09.2022 16:48

    > un nodod viedtālruni pārstrādei.

    kāpēc ne uz remontu nomainīt bateriju? patērētāju sabiedrības aizspriedumi traucē?

    Raimis
    29.09.2022 17:58

    Domāju svarīgi ir pieminēt, ka telefonus kas ikdienā tiek lietoti, konkrētā problēma neskar. Tas notiek ar telefoniem kas ilgu laiku sēž plauktā ar tukšu bateriju.

    Ralfs
    30.09.2022 22:45

    Samsung ir sūds jūs tur var ātri pielaisti vīrusus

    Flare
    01.10.2022 08:11

    Smieklīgi komentāri – ‘Ja man tā nav bijis, tad tā nevar būt.’ Vai tiešām grūti saprast, ka brāķi var būt jebkura ražotāja telefonam? Pašam nav bijušas problēmas ne ar viena telefona akumulatoru, pats lietoju Samsung, sievai arī vairāki Samsungi bijuši, nav problēmu. Ja godīgi, nav paziņu lokā vispār neviens, kam bijusi šāda problēma ne ar Samsung, ne IPhone, ne citu ražotāju. Tāpēc es vienmēr brīnos – kur šādus telefonus izrauj? :D

    Jānis Rišis
    03.10.2022 09:40

    Man visiem vecajiem Samsung, Nokia telefoniem uzpūtās baterijas.

    Ilmars Vilkens
    23.10.2022 07:39

    Man patik

    Reklāma