Web Analytics
More
    Reklāma

    “Samsung” prezentē televizora izmēra ieliekto spēļu monitoru “Odyssey Ark”

    Jaunākie raksti

    “Samsung” iepazīstina ar 55 collu ieliekto spēļu monitoru “Odyssey Ark”, kas piedāvā izbaudīt datorspēles vēl nepieredzētā izmērā un 4K izšķirtspējā. Milzīgais displejs nodrošina 165Hz attēla atsvaidzes intensitāti, 1 ms reakcijas laiku (GtG), kā arī ekskluzīvu spēļu kontrolieri Ark Dial, ko var izmantot arī kā tālvadības pulti. Jauno monitoru ar 1000R liekumu prezentēja jau šī gada sākumā ”Consumer Electronics Show” laikā, kur tas ieguva īpašo CES Inovāciju balvu.

    Ekrāns, ko var pagriezt vertikāli

    Ieliektais spēļu monitors nodrošina inovatīvu funkciju klāstu, kas ļauj pielāgot ekrāna izmēru, pozīciju un attiecību optimāliem spēļu iestatījumiem. Īpaši izstrādātais režīms un statīvs ar regulējamu augstumu, slīpumu un pagriešanas funkcionalitāti ekrānu ļauj novietot arī vertikālā stāvoklī. Līdz ar to monitoru var ērti izmantot ne tikai spēlēm un filmām, bet arī lai novērtētu jaunākos TikTok video vai apskatītu draugu Instagram ierakstus. Ar saules enerģiju darbināmais kontrolieris Ark Dial[1] ātri un vienkārši palīdz vadīt dažādus iestatījumus.

    Reklāma

    Matēts ekrāns ar pretatspīduma efektu

    Spēļu monitora ekrāns ir noklāts ar matētu pārklājumu, kas nodrošina pretatspīduma aizsardzību, lai izvairītos no saules radītajiem atspulgiem. “Samsung” Quantum Matrix tehnoloģija ar Quantum Mini gaismas diodēm rada īpaši reālistiskas vizuālās grafikas un izceļ smalkākās detaļas, lai spēlētāji varētu redzēt izteiktus spilgtos un kontrastējošus tumšos kadrus, tostarp 16 384 melnās krāsas līmeņus. Papildus tam, “Odyssey Ark” piedāvā lielisku Dolby Atmos skaņu ar Sound Dome Tech tehnoloģiju, kas sniedz īpaši bagātīgu skaņu. Četri skaļruņi, pa vienam katrā stūrī, un divi centrālie zemfrekvences skaļruņi nodrošina reālistisku un telpisku apskaņošanu.

    Optimizēta, augstākā līmeņa jauda prasīgākajiem spēlētājiem

    “Odyssey Ark” sniedz patiešām jaudīgu spēļu veiktspēju un ļauj spēlētājiem izbaudīt jebkuru datorspēli vienotā “Samsung Gaming Hub” platformā. Tā ir universāla spēļu straumēšanas platforma, kurā var spēlēt mīļākās spēles vai atklāt jaunas no tādiem datorspēļu zīmoliem kā “Xbox”, “NVIDIA GeForce NOW”, “Google Stadia”, “Utomik” un “Amazon Luna”.

    “Samsung Gaming Hub” nodrošina tūlītēju piekļuvi populārākajiem straumēšanas pakalpojumiem, kā arī populārajām konsolēm un datorspēlēm. Bez lejupielādēm vai cietā diska atmiņas vietas izmantošanas, lietotāji bez ierobežojumiem var izmēģināt jebkuru datorspēli.

    Vairs nav nepieciešami vairāki monitori

    Flex Move Screen funkcija ļauj pielāgot displeja izmērus no 55 līdz 27 collām, mainīt novietojumu un pat pārslēgt ekrāna attiecību starp 16:9, 21:9 un 32:9. Savukārt ar Multi View funkciju spēlētājiem vairs nav nepieciešams izmantot vairākus monitorus vienlaicīgi – lielo ekrānu iespējams sadalīt četrās daļās, ja tas novietots horizontāli, vai trīs, ja pagriezts vertikāli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Tītars
    27.09.2022 10:33

    80 ppi ir diezgan bēdīgi kā monitors, lai arī 4k izklausās daudz uz papīra. Vēl jo vairak ja piedāvā ekrāna dalīšanu. Par šādu cenu sastiķējot kopā vairakus monitorus es iegūšu daudz efektīvāku digitālo virsmu.

    Funkciju klāsts gan labs, gaidu kad tiksim pie 150+ ppi, lai var normāli likt lietā.

    Reklāma