Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony iepazīstina ar jauno SRS-XV900 bezvadu akustisko sistēmu skaļām un jaudīgām ballītēm

    Jaunākie raksti

    Kompānija Sony piedāvā jauno SRS-XV900 – skaļo un jaudīgo Bluetooth bezvadu akustisko sistēmu ballītēm no X sērijas klāsta. Šis modelis ir daļa no “LIVE LIFE LOUD” vīzijas, lai mūzikas mīļotājiem tiktu nodrošināta aizraujoša izklaide. Šī akustiskā sistēma ir ērti pārvietojama, tās skaņas pastiprinātāji nodrošina ļoti bagātīgu skaņu un dziļus basus, kā arī tai ir citas funkcijas – iebūvēts apgaismojums un karaoke. Ballīte nebeigsies tik ātri, pateicoties modeļa akumulatora ilgajam darbības laikam.

    Jaudīga daudzvirzienu skaņa

    Šī bezvadu akustiskā sistēma ir paredzēta, lai pilnībā aizpildītu telpu ar skaņu. SRS-XV900 ir iestrādāts X-Balanced skaļruņu bloks, tam nav apļveida diafragma, kā ierasts, tas nodrošina lielāku skaņas spiedienu un samazina skaņas kropļojumus, vienlaikus maksimāli palielinot skaļruņa laukumu. Jaunajam modelim ir Jet Bass Booster funkcija, lai nodrošinātu dziļu, asu un spēcīgu basu. Vidējās frekvences sistēma nodrošina dzidru skaņu, bet seši skaļruņi priekšā, sānos un aizmugurē izplata augstas frekvences skaņu visapkārt.
    Ilgstošs akumulatora darbības laiks

    Reklāma

    Ar šo skaņas iekārtu mūziku var atskaņot ilgstoši, pateicoties 25 stundu akumulatora darbības laikam. Izmantojot akumulatora ātrās uzlādes funkciju, ar 10 minūšu uzlādi var iegūt 3 stundu atskaņošanas laiku. Akustiskajai sistēmai ir arī Battery Care Mode funkcija, kas nodrošinās, ka akumulatora atmiņa nesabojāsies ilgas lietošanas laikā.

    Ērts rokturis un ritentiņi

    SRS-XV900 ir ērti un viegli pārvietojams un to var novietot jebkurā vietā mājā, pateicoties rokturim un ritentiņiem. Rokturi var nolaist, kad tas nav nepieciešams, lai būtu mazāk iespēju skaļruni aizķert un apgāzt, toties ritentiņi ļaus ērti aizripināt SRS-XV900 līdz ballītes vietai.

    TV Sound Booster režīms, lai uzlabotu televizora skaņu

    SRS-XV900 modelim ir Sony unikālā funkcija TV Sound Booster, kas ļauj baudīt uzlabotu skaņu, skatoties televizoru. Dziļi basi un reālistiska augstas frekvences skaņa no SRS-XV900 piepilda telpu un uzlabo televizora skaņu, lai nodrošinātu bagātīgu audiovizuālo pieredzi neatkarīgi no tā, vai lietotājs skatās tiešraides video vai filmas. Vienkārši nepieciešams pievienot optisko kabeli, kas ir iekļauts komplektā, un jāizvēlas TV Sound Boosterrežīmu, kas paredzēts jebkuram televizora zīmolam vai modelim.

    Izklaidējošas funkcijas

    Šim modelim ir divas ieejas – mikrofonam un ģitārai. SRS-XV900 modelim var pievienot ārējo mikrofonu, atliek izvēlēties dziesmu un piedalīties karaoke. Pieslēdzot ģitāru, šo ierīci var izmantot kā skaņas pastiprinātāju. Kopā ar šo modeli var izmantot Fiestable lietotni, kurā ir Double Tracking funkcija, lai uzlabotu balss skaņu dziedāšanas laikā. Savienojot SRS-XV900 ar Fiestable vai Sony Music Center lietotnēm, lietotājs var izvēlēties atskaņošanas sarakstus, izvēlēties nākamo dziesmu, mainīt apgaismojumu un skaņas režīmus. Fiestable ļauj piekļūt funkcijām, lai palīdzētu radīt izcilu ballītes atmosfēru, piemēram, ballīšu atskaņošanas saraksta izveidošanai, karaoke funkcijām, tostarp Voice Changer un Echo, kā arī dīdžeja vadības funkcijai, lai varētu pievienot skaņas efektus.
    Paneļa augšpusē intuitīvais skārienpanelis, ar kuru var pilnībā vadīt SRS-XV900 un mainīt funkcijas, dažādus iestatījumus un skaļruņa apgaismojumu.

    Funkcijas MEGA BASS un LIVE SOUND

    Funkcija MEGA BASS pastiprina zemfrekvenču skaļruņa darbību, nodrošinot dziļus un izteiksmīgus basus. Ar jauno SRS-XV900 var baudīt mūziku tā, it kā atrastos reālā koncertā, LIVE SOUND režīms ļauj atjaunot šo unikālo atmosfēru un atkal un atkal izdzīvot savu iecienītāko mūzikas pieredzi.

    Vienkārša savienojamība un Bluetooth iespējas

    SRS-XV900 ļauj nekavējoties savienoties ar viedtālruni, izmantojot Bluetooth. Toties Party Connect funkcija, izmantojot Bluetooth, ļauj savienot līdz pat 100 saderīgiem Sony audio produktiem ar iebūvētu Bluetooth, lai baudītu sinhronizētu skaņu un apgaismojumu, radot īpaši lielu ballīti. Turklāt skaļrunis ļauj pievienot un atskaņot mūziku, izmantojot USB savienojumu, kas ļauj arī uzlādēt viedtālruni, ja tas sāk izlādēties.

    Ilgtspējībai ir nozīme

    Sony produkti ir izstrādāti, lai nodrošinātu ne tikai augstākās kvalitātes skaņu, bet arī lai rūpētos par apkārtējo vidi. Sony izmanto pārstrādāto plastmasu SRS-XV900 modeļa priekšējos un aizmugurējos paneļos un iekšējās detaļās, atspoguļojot to, kā Sony cenšas samazināt savu produktu ietekmi uz vidi.

    Jaunais SRS-XV900 modelis būs pieejams 2022. gada oktobrī. Modeļa aptuvenā cena būs ap 1000 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma