Web Analytics
More
    Reklāma

    Zabbix Rīgā pulcēs simtiem IT speciālistu no visas pasaules

    Jaunākie raksti

    Atvērtā pirmkoda programmatūras uzņēmums SIA “Zabbix” jau desmito reizi Rīgā rīkos vērienīgo “Zabbix Summit 2022,” atvedot uz Latviju vairākus simtus IT speciālistu no ASV, Brazīlijas, Japānas un daudzām citām pasaules valstīm. Zabbix samits paredzēts 7.-8.oktobrī Radisson Blu Hotel Latvija, Elizabetes ielā 55.

    Zabbix samits ir gada lielākais notikums Zabbix programmatūras lietotājiem, kas ietver divu dienu konferenci, praktiskas meistarklases un tīklošanos. Tā laikā ir iespēja dzirdēt dažādus biznesa pieredzes stāstus, informāciju par jaunākajām programmatūras iespējām, kā arī piedalīties tehniskās meistarklasēs par Zabbix lietošanu. Šogad Zabbix samitā piedalīsies runātāji no tādām IT pasaules mēroga kompānijām kā H5 networks, Oracle u.c.

    Reklāma

    “Esmu gandarīts, ka Zabbix jau desmito gadu atved uz Latviju IT ekspertus no visas pasaules. Šo dienu laikā ir iespējams ieraudzīt, cik plaši un daudzveidīgi Zabbix pielieto pasaules lielākās kompānijas autobūves, finanšu, aviācijas un citās jomās. Priecājos, ka papildu, izglītojošajai konferencei šo desmit gadu laikā turpinām visus dalībniekus iepazīstināt ar neskaitāmām Rīgas un Latvijas skaistākajām vietām,” komentē SIA “Zabbix” izveidotājs un īpašnieks Aleksejs Vladiševs.

    Arī šogad uzņēmums plāno konferences laikā nākt klajā ar aktuālajām ziņām par tehniskajiem un biznesa jaunumiem.

    Iepriekšējos divos gados Covid-19 pandēmijas ierobežojumu dēļ SIA Zabbix pasākumu rīkoja tiešsaistē, pulcējot vairākus tūkstošus kompānijas programmatūras lietotāju. 2019.gadā Latvijā rīkotais Zabbix samits pulcēja ap 500 dalībnieku no visas pasaules.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma