Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla uzsākusi sarunas ar Kanādas valdību par jaunas rūpnīcas celtniecību

    Jaunākie raksti

    Pēdējo pāris mēnešu laikā ik pa brīdim izskan runas par Tesla vēlmi būvēt automašīnu ražošanas rūpnīcu Kanādā, bet pēdējā informācija liecina, ka sarunas sasniegušas jaunu, oficiālu līmeni – Tesla sākusi pārrunas ar Kanādas valdību. Autoražotājs izskatot vairākas iespējamās rūpnīcas atrašanās vietas Ontario un Kvebekā.

    Pārrunas starp valdību un autoražotāju aģentūrai Reuters apstiprinājis Kanādas industrijas un inovāciju ministrs Fransuā-Filips Šampaņs (Francois-Philippe Champagne). “Jā, esmu uzsācis pārrunas ar Tesla, taču sarunas notiek ar visiem pasaules autoražotājiem,” izteicies ministrs.

    Tesla vadītājs Īlons Masks vairākkārt izteicies par iespējām būvēt rūpnīcu Kanādā, savukārt pēdējās ziņas no “kļavu lapu” zemes liecina, ka Tesla pārstāvji jau apmeklējuši vairākas iespējamās rūpnīcas atrašanās vietas. Kvebekas provincē Tesla meklējot personāla piesaistes speciālistus. Tas licis izskanēt runām, ka Tesla savu rūpnīcu varētu būvēt Monreālas tuvumā.

    Autoražotājam līdz šim bijusi prakse savas rūpnīcas izvietot salīdzinoši lielu pilsētu tuvumā, lai rūpnīcai varētu piesaistīt pietiekami lielu darbinieku skaitu. Pagaidām šis apgalvojums gan nav apstiprināts vai noliegts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma