Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla plāno līdz šim lielāko Supercharger uzlādes punktu ar 164 uzlādes iekārtām

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Tesla Kalifornijas štatā uzstādīs kopumā 420 jaunās Supercharger uzlādes iekārtas. Daļa no šī projekta paredz uzstādīt 164 iekārtas vienā uzlādes punktā, kas to padarīs par līdz šim lielāko Tesla Supercharger uzlādes vietu pasaulē.

    Visi Tesla jaunie projekti ieguvuši finansējumu no štata valdības radītās atbalsta sistēmas. Kopumā plānotas divas uzlādes vietas ar 100 uzlādes iekārtām katrā, viena “mazāka” uzlādes vieta ar 56 iekārtām, bet lielākajā būs 164 Supercharger uzlādes iekārtas, tai atrodoties Koalingas pilsētā Kalifornijas štata vidienē.

    Lai arī varētu šķist, kāpēc vajadzīgas tik ļoti milzīgas uzlādes vietas ar tik daudz iekārtām, Tesla tās izvietojusi stratēģiskās vietās, kur ir liela satiksmes intensitāte un cauri ved tranzīta ceļi, kas savieno Kalifornijas lielākās pilsētas ar kaimiņu štatiem.

    Līdz šim lielākā Tesla Supercharger uzlādes vieta bija Ķīnas lielpilsētā Šanhajā, kur bija uzstādītas 72 uzlādes iekārtas. Elektroauto ražotājs nekad nav slēpis ambīcijas paplašināt Tesla Supercharger uzlādes tīklu, laika gaitā piedāvājot uzlādes iespējas arī citu ražotāju auto īpašniekiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma