Web Analytics
More
    Reklāma

    Pateicoties aizmāršīgam “Meta” darbiniekam, zināms, kādas izskatīsies jaunās VR brilles

    Jaunākie raksti

    Augusta beigās jau rakstījām par to, kad Marka Zakerberga vadītā “Meta” varētu parādīt savas jaunās paaudzes virtuālās realitātes (VR) brilles “Meta Quest Pro“. Ierīci bija paredzēts prezentēt oktobrī – ap to laiku, kad “Meta” rīko savu ikgadējo pasākumu “Connect”. Taču šķiet, ka šoreiz nekādu lielo intrigu saistībā ar jauno VR briļļu izskatu nebūs. Kāds aizmāršīgs “Meta” darbinieks ierīci atstājis viesnīcas istabā, un nu video ar “Meta Quest Pro” jau aktīvi klejo internetā.

    Līdz ar šo neuzmanību ikvienam ir iespēja uzzināt gan, kā izskatīsies šīs jaunās VR brilles, gan to iepakojums. Lai arī uz ierīces iepakojuma bija rakstīts, ka tas ir paraugs, tomēr šķiet, ka šī ir “Meta Quest Pro” gala versija. Redzams, ka ierīce veidota melnā un pelēkā krāsā, tās priekšpusē ir trīs kameras. Paredzēts, ka jaunās VR brilles dos iespēju sajaukt virtuālās un papildinātās realitātes saturu.

    Tāpat zināms, ka “Meta Quest Pro” varētu būt vairākas līdzības ar gaidāmajām “Apple” brillēm, kas tiks izlaistas nākamā gada sākumā. Piemēram, tām abām ir plānotas ārējās kameras, augstas izšķirtspējas grafika, iespēja miksēt virtuālo un papildināto realitāti. Tāpat abu ierīču cena, visticamāk, aizsniegsies līdz četriem cipariem.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jodels
    14.09.2022 12:41

    “Kāds aizmāršīgs “Meta” darbinieks ierīci atstājis viesnīcas istabā…”, – kungi, nu ko jūs!? Jaunais istabas īrnieks iegāja nesakoptā viesnīcas numurā? Vai arī istabene bija tik ļoti nelietīga, ka, atrodot iepriekšējā iemītnieka atstātas mantas, tās nenodeva “atrasto mantu kambarī”, bet acis pārbolījusi metās “zinošu cilvēku rokās, lai šie ģenerētu šādus video-pekstiņus” ?

    Reklāma