Web Analytics
More
    Reklāma

    Nordigen uzsāk projektu “Life of Py” ar mērķi iedvesmot jauniešus mācīties Python programmēšanas valodu

    Jaunākie raksti

    “Nordigen” is uzsācis projektu “Life of Py”, kura ietvaros tiks organizēti pasākumi un tiešsaistes kopiena Python programmētājiem un entuziastiem.

    “Nordigen” ir Latvijas uzņēmums, kas sniedz konta informācijas pakalpojumu un nodrošina iespēju uzņēmumiem drošā veidā pieslēgties banku kontiem visā Eiropā. Šī gada 1. Jūlijā “Nordigen” paziņoja par apvienošanos ar Lielbritānijas maksājumu uzņēmumu “GoCardless”.

    Reklāma

    “Life of Py” projekta mērķis ir apvienot dažāda līmeņa Python izstrādātājus un izveidot cieši saliedētu kopienu Latvijā, kā arī veicināt inovācijas, izglītību un sadarbību.

    “Strādājot tehnoloģiju jomā, mūsu pienākums ir veidot spēcīgu kopienu, kurā Python izstrādātāji var attīstīties. Mēs vēlamies gan iedvesmot nākotnes talantus izvēlēties Python kā vienu no apgūstamajām programmēšanas valodām, gan arī bagātināt Python profesionāļu redzesloku un iespējas Latvijā” stāsta Džeiks Sebastians-Džonss (Jake Sebastian-Jones), “Nordigen” galvenais tehnoloģiju direktors (CTO).

    Projekta ietvaros ir plānots organizēt vairākus pasākumus gadā par Python programmētājiem aktuālām un interesējošām tēmām. Pirmais no pasākumiem ar nosaukumu Snakes in the Amazon, norisināsies 4. oktobrī, Digital Art House, Rīgā. Pasākums ir bezmaksas un ikviens interesents tiek aicināts pievienoties.

    Pasākumam var reģistrēties eventbrite platformā: https://www.eventbrite.com/e/snakes-in-the-amazon-tickets-411871257017 

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma