Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla īpašnieki Norvēģijā uzsāk bada streiku, lai pievērstu uzmanību auto problēmām

    Jaunākie raksti

    Norvēģija ir valsts, kas strauji pieņēmusi elektroauto, tiem nu jau pārņemot dominējošu tirgus daļu Skandināvijas valstī. Popularitāti tur iemantojuši arī Tesla spēkrati, taču, tāpat kā jebkurai mašīnai, tiem mēdz būt defekti un vietējie auto īpašnieki izvēlējušies radikālu veidu, kā pievērst Tesla uzmanību šīm problēmām – grupiņa Tesla īpašnieku Norvēģijā pieteikuši bada streiku.

    Šī cilvēku grupa šādi vēlas izdarīt spiedienu uz Tesla, viņiem esot pārliecinātiem, ka tā varēs piesaistīt arī uzņēmuma vadītāja Īlona Maska uzmanību problēmām. “Esam grupa neapmierinātu norvēģu Tesla īpašnieku. Ticam, ka, ja Īlons Masks uzzinās par šīm problēmām, viņš tās novērsīs,” teikts grupas izveidotajā mājaslapā.

    Viņu sūdzību saraksts ir diezgan garš, bet varam pārskriet pāri galvenajām lietām – dažas mašīnas nestrādā, kad ir auksts. Citas nestrādā, kad ir silts. Vēl citās mašīnās dzirdama ļoti izteikta čīkstoņa. Taisnība, ka Tesla līdz šim nav izcēlusies ar uzbūves kvalitāti. Gluži otrādi – autoražotājs dažādos kvalitātes pētījumos bijis starp sliktākajiem, taču šis tik un tā ir ļoti ekstrēms gājiens.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    01.09.2022 14:35

    – dažas mašīnas nestrādā, kad ir auksts. Citas nestrādā, kad ir silts
    Masks – nu, tad samainieties savā starpā!

    Roberts
    01.09.2022 18:15

    Maskam vajadzetu aizlidot un uztaisit bbq party vinu priekšā apēst un lidot mājas.

    LAN
    01.09.2022 22:45

    Būtu vismaz sarunājuši ar Byornu lai uztaisa par šiem sāpīgajiem jautājumiem video, lai vismaz varētu saprast par ko ir runa. Nestrādā ātrā lādēšana mašīnām ar LFP -30*C? Kas karstā laikā? Nav jau Leaf, nevajadzētu pārkarst.

    Oskars
    02.09.2022 12:12

    Ja esi muljkjis, tad nav ko brinities par savu stulbumu. Sanem par to ko maksa. Viedi cilveki neperk Tesla.

    Reklāma