Web Analytics
More
    Reklāma

    Kia uzsāk pēdējo testu fāzi nākamgad gaidāmajam EV9 elektriskajam SUV

    Jaunākie raksti

    Korejiešu autoražotājs Kia uzsācis pēdējo testu fāzi gaidāmajam EV9 elektriskajam SUV, kas savu pasaules pirmizrādi piedzīvos nākamā gada sākumā. Vienlaikus ar šo testu sākumu esam ieguvuši līdz šim labāko ieskatu, kāda šī mašīna izskatīsies.

    Izstrādes process risinājies nu jau 44 mēnešus, Kia cenšoties sasniegt jaunus standartus savu mašīnu komfortā, dizainā un braukšanas sniegumā. Šobrīd Kia testu centrā Dienvidkorejā notiek intensīva mašīnas izturības testēšana un attīstīšana. Mašīna tiek testēta braukšanai bezceļos, arī braukšanai vietās, kur ir dziļš ūdens.

    EV9 kļūs par lielāko Kia sērijveida modeli, tāpēc autoražotājs, ienākot sev līdz šim neiepazītā teritorijā, cenšas atstrādāt dažādas tehniskās nianses. Autoražotājs apgalvo, ka šis modelis “revolucionizēs” lielo elektrisko SUV segmentu.

    Tehniski EV9 līdzināsies EV6, kā arī Hyundai IONIQ 5 un IONIQ 6 modeļiem – visi šie auto konstruēti uz E-GMP platformas, izmantojot 800V bateriju sistēmu. Tiek prognozēts, ka ar vienu uzlādi šis modelis spēs veikt ap 480 kilometriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma