Web Analytics
More
    Reklāma

    Lietotāji tagad var dalīties ar “Instagram” saturu, izmantojot QR kodus

    Jaunākie raksti

    Instagram” pēdējā laikā čakli pastrādājis un nācis klajā ar kārtējo jaunumu. Lietotājiem tagad ir iespēja kopīgot jebkurus ierakstus vai “Reels” video, izmantojot QR kodu. Tādā veidā iespējams arī kopīgot atrašanās vietu. Norādīts, ka jaunā funkcija varētu būt noderīga, piemēram, mārketinga kampaņās un citās aktivitātēs, kuru mērķis ir kaut kādā veidā izcelt uzņēmumu.

    Lietotāji jauno funkciju var pielietot ar jebkuru “Instagram” ierakstu, “Reels” video vai lokāciju. Atliek tikai nospiest uz trim horizontāliem punktiņiem, kas atrodas pie ieraksta, zem kuriem varēs ieraudzīt kopīgošanas iespējas.

    Reklāma

    “Meta” pārstāvis norādījis, ka uzņēmums ieviesis šo jauno iespēju ar domu, lai individuāliem lietotājiem un uzņēmumiem būtu vieglāk kopīgot konkrētu saturu.

    Kopumā iespēja dalīties ar saturu, izmantojot QR kodu, varētu būt noderīga dažādās situācijās. Piemēram, reklāmas nolūkos, cilvēku novirzīšanai uz plašāku saturu. Kaut vai restorāni tos var izdrukāt, lai klienti pirms to apmeklēšanas redzētu, kur ieturēs maltīti. Gan jau uzņēmumi izdomās daudz radošu veidu, kā šo jauno funkciju izmantot.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kāds
    27.08.2022 16:18

    Neizskatās pēc QR koda. Kaut kāds savs standarts.

    Reklāma