Web Analytics
More
    Reklāma

    FIB sācis izmantot elektrisko Mustang Mach-E

    Jaunākie raksti

    ASV Federālais izlūkošanas birojs (FIB) dienesta vajadzībām sācis lietot Ford elektrisko krosoveru Mustang Mach-E. Pati par sevi šī izvēle nav ļoti pārsteidzoša, jo tieši šo modeli ASV sākuši lietot vairāku pilsētu policijas departamenti, taču pirmoreiz tas redzēts FIB krāsojumā. Auto pamanījis kāds foruma “Reddit” lietotājs, publicējot foto ar Mustang Mach-E federālā biroja krāsojumā.

    Konkrētais auto tiek izmantots FIB policijas nodaļas vajadzībām – šī nodaļa atbild par FIB ēku un citu birojam piederošo objektu apsardzi. Tāpat Ford automašīnas vairumā izmantotas tieši ASV valsts iestāžu autoparkā, arī FIB gadu gaitā dažādi Ford modeļi dažādiem mērķiem izmantoti gana plaši.

    Valsts un policijas iestādes ASV pārsvarā izvēlas Mach-E Extender Range versiju ar pilnpiedziņu, kas 100km/h attīsta 4,8 sekundēs. Tikmēr klienti Ziemeļamerikā nevar pasūtīt nevienu Mach-E versiju, jo tās šogad ir pilnībā izpārdotas un pusvadītāju deficīta dēļ ražošanas apjoms joprojām nav pietiekams. Ford pārstāvji norāda, ka nedēļā saražo aptuveni 2000 vienības, taču ar to ir krietni par maz, lai apmierinātu pieprasījumu pēc šī modeļa.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma