Web Analytics
More
    Reklāma

    Eiropa drīzumā var atvadīties no OnePlus un OPPO

    Jaunākie raksti

    OnePlus un OPPO iekūlušies ķezā Vācijā, kur šo ražotāju viedtālruņiem var tikt uzlikts pārdošanas liegums, jo par OnePlus un OPPO pasūdzējusies Nokia. Nokia uzsākusi tiesvedību pret OnePlus un OPPO, jo tiekot izmantotas 5G tehnoloģijas bez atlīdzības.

    OnePlus un OPPO par katru viedtālruni būtu jāmaksā Nokia 2.50 eiro, turklāt 5G tehnoloģijas OnePlus un OPPO izmanto visā pasaulē, kas nozīmē, ka OnePlus un OPPO viedtālruņi varētu pazust no veikaliem ne tikai Vācijā.

    Reklāma

    Pagaidām starp OnePlus un OPPO un Nokia nekāda vienošanās nav panākta, turklāt tiek runāts, ka Nokia meklēs iespējas liegt pārdot OnePlus un OPPO viedtālruņus arī citviet Eiropā. Varētu būt, ka arī Francija, Spānija, Somija, Zviedrija, Nīderlande un Lielbritānija liegs pārdot OnePlus un OPPO savos veikalos. Nav gan zināms, kā tas ietekmēs OnePlus un OPPO pārdošanu tiešsaistes veikalos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    11.08.2022 17:13

    Pēdējie OnePlus modeļiem vairs nav interesanti. Cena aiziet mākoņos, taču nekādas īpašas jaunās iespējas, lielāka baterija vai labāka kamera klāt nav nākušas. Nebūs liels zaudējums.

    azad
    12.08.2022 21:41

    Šādi bija arī pieejami?😄

    Reklāma