Web Analytics
More
    Reklāma

    “Uber” sāks piedāvāt autobusu un vilcienu biļešu rezervācijas

    Jaunākie raksti

    Transporta koplietošanas pakalpojumu sniedzējs “Uber” gada sākumā solīja nākt klajā ar pāris jaukām iespējām ikvienam, kuram pārvietošanās ar sabiedrisko transportu ir vairāk vai mazāk ikdiena. Tā nu uzņēmums nupat paziņojis, ka sākotnēji Lielbritānijā izmēģinās iespēju veikt rezervācijas braucieniem ar vilcienu un autobusu.

    Šādas iespējas sniegšanā “Uber” sadarbojas ar Berlīnē bāzēto ceļojumu platformu “Omio”. Šis uzņēmums aptver vairāk nekā 1000 transporta pakalpojumu sniedzēju 37 valstīs. “Omio” ir sava lietotne klientiem, taču tas ir arī izstrādājis B2B jeb business-to-business API, kas ļauj partneriem piekļūt “Omio” sauszemes transporta tīklam. “Omio” piedāvā iegādāties biļetes lidojumiem ar gaisa transportu, izbraucieniem ar prāmi, taču lielāks fokuss tiek vērsts tieši uz vilcieniem un autobusiem.

    Reklāma

    Izmantojot “Omio” API, “Uber” nekavējoties varēs piedāvāt starptautiskus vilcienu braucienus Lielbritānijas lietotājiem. Braucieniem, kas rezervēti, izmantojot “Uber” lietotni, tiks piestādīta komisijas maksa, ko abi uzņēmumi savstarpēji sadalīs. Iespēja šādā veidā iegādāties braucienu ar autobusu tiks piedāvāta nākamo mēnešu laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma