Web Analytics
More
    Reklāma

    Uzņēmums LG bez mobilo telefonu segmenta pelna vairāk naudas nekā iepriekš

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums LG publiskojis savu finanšu informāciju par šī gada otro ceturksni un kopējo situāciju pēdējā gada laikā, kas tikai uzlabojusies, pat neskatoties uz to, ka jau gadu zīmols pārtraucis mobilo telefonu ražošanu.

    Kopumā cilvēki laikam par to pārāk nesatraucas, jo tikai retajam rokās pēdējo gadu laikā varēja ieraudzīs LG tālruni, kā arī pēc uzņēmuma sniegtās informācijas, pēdējos piecos gados šī divīzija zaudējusi naudu. Šādi rezultāti pasliktinājuši arī uzņēmuma kopējo finanšu situāciju, tomēr pēdējos četros ceturkšņos situācija paliek arvien labāka.

    Reklāma

    2022. gada otrais ceturksnis līdz šim bijis ienesīgākais uzņēmuma vēsturē, sasniedzot 14,7 miljardu dolāru apgrozījumu. Tas ir par 15% vairāk, salīdzinot ar situāciju pirms gada. Ļoti veiksmīgi trīs mēneši padevušies dažādiem saimniecības produktiem. Līdz ar to šobrīd viss iet uz augšu. Protams, tādiem tehnoloģiju milzeņiem kā LG, kas mobilo telefonu biznesā veiksmīgi darbojies vairāk nekā divdesmit gadu, ir grūti atzīt sakāvi citu konkurentu priekšā.

    Tomēr ir iespēja pielāgoties situācijai, ko zīmols ir veiksmīgi izdarījis, piedāvājot sevis ražotās kameras un viedtālruņu ekrānus, kā arī šobrīd notiek izstrāde pie 6G savienojuma standarta. Tas ir labs piemērs, ka atsakoties un nemēģinot vairāk attīstīt tiešām neejošus produktus, var atgūties no zaudējumiem, un citādā veidā saglabāt savu ietekmi, kas šajā reizē ir atsevišķu komponenšu ražošana. Kā arī tas noteikti nozīmē nākotnes sadarbības ar saviem jau bijušajiem konkurentiem mobilo telefonu tirgū.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma