Web Analytics
More
    Reklāma

    Porsche tehnisku problēmu dēļ atsauc pusi pārdoto Taycan

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs Porsche visā pasaulē atsaucis 40 421 elektriskā Taycan vienības, kas sastāda gandrīz pusi no kopumā pārdoto Taycan skaita dažādās modifikācijās. Atsaukums iekšēji apzīmēts ar kodu “ANA5” un tas saistīts ar elektroinstalācijām.

    Problēmas var skart vadus, kas atrodas vadītāja un priekšējā pasažiera sēdekļa tuvumā. Pārvietojot krēslu, var tikt sabojāti šie vadi, izraisot visdažādākās problēmas. Porsche norāda, ka var rasties problēmas ar gaisa spilvenu un drošības jostu darbību, kā rezultātā jāizsludina drošības atsaukums. Līdzīgs atsaukums jau iepriekš tika veikts Ķīnā, kur tas skāra vairāk nekā 6000 mašīnas. Protams, globāls atsaukums būs vērienīgāks.

    Šī nav pirmā reize, kad Porsche jāizsludina vērienīgs Taycan atsaukums – iepriekš mašīnu skāra problēma, ka tai pēkšņi pazūd jauda un ar auto vairs nav iespējams tikt uz priekšu. Arī šī problēma skāra aptuveni 40 tūkstošus mašīnu, taču to var atrisināt ar programmatūras atjauninājumu servisā. Lai veiktu elektroinstalāciju pārbaudi, klientiem arī būs jāierodas servisā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma