Web Analytics
More
    Reklāma

    Krievija okupētajos Ukrainas reģionos grasās aizliegt “Google”

    Jaunākie raksti

    Līdz šim daudzi uzņēmumi ir iesaistījušies un kā varējuši palīdzējuši Ukrainai, kad Krievija tur februāra beigās iebruka un uzsāka karu. “Google” šajā ziņā bijis viens no vadošajiem tehnoloģiju uzņēmumiem, kas dažādos veidos sniedzis palīdzīgu roku Ukrainai. Piemēram, pakalpojumā “Google Maps” tika atslēgta iespēja redzēt satiksmes noslogotību un, cik apmeklētas ir noteiktas vietas Ukrainā. Savukārt “Youtube” tika slēgti Krievijas kanāli. Tā kā Kremli īsti nepamierina šādas “Google” darbības, prokrieviskie spēki paziņojuši par plāniem bloķēt “Google” atsevišķos okupētajos Ukrainas reģionos.

    Par šādiem nodomiem paziņojis okupētā Doņeckas apgabala, kas pašpasludināts par “Doņeckas Tautas Republiku”, vadītājs Deniss Pušiļins. Viņš apgalvo, ka “Google” piedalās “terorisma un vardarbības” veicināšanā pret krieviem, tāpēc šajā konkrētajā okupētajā reģionā šis uzņēmums esot jāaizliedz. Pušiļins arī atklāja, ka šāds pats liktenis sagaida okupēto Luhanskas apgabalu, ko prokrieviskie spēki nodēvējuši par Luhanskas Tautas Republiku.

    Reklāma

    Pēc Pušiļina teiktā, “Google” ir rīkojusies ASV valdības uzdevumā, iestājoties par vardarbību pret krieviem un Donbasa iedzīvotājiem. Līdz ar to prokrieviskajiem spēkiem nekas cits neatliek kā bloķēt “Google” un darīt to līdz brīdim, kad uzņēmums “pārtrauks īstenot savu noziedzīgo politiku un atgūs savu veselo saprātu”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    15.08.2022 16:41

    Lai paspēlējas. Ilgi viņu tur tāpat vairs nebūs.

    Biteme
    15.08.2022 17:23

    Lai aizliedz Himars))

    Reklāma