Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei 27. jūlijā izziņos HarmonyOS 3.0

    Jaunākie raksti

    Huawei nekas cits neatliek kā paļauties uz HarmonyOS. Sagaidāms, ka jau pēc aptuveni nedēļas tiks izziņota HarmonyOS 3.0 versija, bet tā sākotnēji varēt būt paredzēta Ķīnai. Tiek gan runāts, ka HarmonyOS 3.0 pie mums arī atnāks ar ne tik lielu aizkavēšanos.

    HarmonyOS 3.0 pagaidām ir labi noslēpumā turēta, nekādas baumas par HarmonyOS 3.0 nav redzētas. Visticamāk, HarmonyOS 3.0 pamatā būs Android 12 operētājsistēma un jaunā HarmonyOS 3.0 būs pieejama kaut kad rudenī kopā ar jaunajiem Huawei viedtālruņiem un pulksteņiem.

    Reklāma

    Diemžēl arī HarmonyOS 3.0 netiks pie Google servisiem, kas nozīmē, ka vēl arvien šie viedtālruņi pie mums nebūs diez ko interesanti. Ik pa laikam parādās jaunas iespējas uzstādīt nepieciešamās lietotnes, bet vislielākais jautājums paliek par bezkontakta norēķiniem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Linards
    20.07.2022 16:02

    Ar Huawei Nova9 viss ir ļoti forši, tikai vienīgā škrobe, ka neiet viena būtiska aplikācija – SEB.
    Neiet pārskaitījumi un bezkontakta norēķini. Manuprāt, labākais variants, ja skata to, ko iegūst attiecībā pret tērēto $. Cerams, ka drīz beidzot sakārtos tos bezkontakta norēķinus..

    Viss pārējais gan iet bez problēmām, arī SmartID un eparaksti.

    Kārlis Ābols
    20.09.2022 12:28
    Reply to  Linards

    Sveiks.
    Piekrītu tev.
    Tagad arī “Seb Banka” ir viegli lejuplādejama Huawei ierīces. Es izmantoju “Gspace” aplikāciju. Ieej ar savu Google play account, un lejuplādē ko vēlies. :)

    Oskars
    22.07.2022 10:22

    Kāds vēl vispār pērk Huawei?

    Reklāma