Web Analytics
More
    Reklāma

    “Reddit” lietotāji varēs iegādāties digitālo avataru kolekciju

    Jaunākie raksti

    Arī sociālais tīkls “Reddit” nevēlas palaist garām ar NFT un digitālajiem labumiem saistīto trakumu, tāpēc kaut ko no tā jau drīzumā piedāvās saviem lietotājiem. Uzņēmums paziņojis, ka lietotājiem būs iespēja iegādāties digitālo avataru kolekciju, ko izstrādājuši mākslinieki, no kuriem liela daļa ir paši “Reddit” lietotāji.

    Zināms, ka sākotnēji avatarus varēs iegādāties neliela “Reddit” lietotāju grupa, taču “tuvākajās nedēļās” digitālo avataru veikals tiks atvērts ikvienam interesentam.

    Reklāma

    Avots: Reddit

    Interesanti, ka uzņēmums, aprakstot šos avatarus, neizmanto jēdzienu NFT jeb non-fungible tokens, bet tā vietā vienkārši norāda, ka tie ir blokķēdē bāzēti. Katrā ziņā pēc būtības tie ir tie paši NFT. Lietotāji šos digitālos avatarus varēs iegādāties, izmantojot “Reddit” blokķēdes maku “Vault”. Uzņēmums tos pārdos par fiksētu cenu 9,99 līdz 99,99 dolāriem. Iegādājoties digitālo avataru, komplektā līdzi nāks arī licence, kas ļaus to izmantot gan “Reddit” vietnē, gan citur.

    Ja lietotājs vēlēsies, iegādāto digitālo mākslas darbu varēs arī pārdot tālāk. Taču “Reddit” norāda, ka māksliniekiem “ir tiesības saņemt arī honorāru par savu digitālo avataru sekundāro tirgošanu”.

    Avots: Reddit

    Jāpiezīmē, ka “Reddit” nav pirmais sociālais tīkls, kas iekāpis NFT lauciņā. Esam jau rakstījuši, ka uzņēmums “Meta” ir sācis izmēģināt NFT integrāciju “Instagram” un “Facebook“. Savukārt “Twitter” pirms kāda laika nāca klajā ar NFT profila bildēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    11.07.2022 12:30

    Jūs taču saprotat, ko tas nozīmē?

    Biteme
    11.07.2022 13:38

    Yep. Pēc gadiem 15 DVD zonēšana mums liksies bērnu izklaide, salīdzinot ar kāšanu ko palaidīs “mākslinieki” kopā ar guntarračiem no digitalizētās kāšanas industrijas.

    Pienāks diena, kad lai aplūkotu savu blokķēdē bāzēto avataru, vajadzēs račveidīgajiem parazītiem samaksāt nelielu nodevu. Lai “atbalstītu māksliniekus un likumisko bāzi veidojošo infrastruktūru”.

    Reklāma