Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp uzlabos privātumu, ļaujot precīzi norādīt kontaktus, kuri var redzēt statusu

    Jaunākie raksti

    Šajā digitālās saziņas laikā bieži vien nākas padomāt par savu privātumu un drošību, kas nozīmē arī to, ka citi cilvēki redz, kad mēs lietojam kādu no digitālās saziņas rīkiem. Tāpēc WhatsApp beidzot sācis testēt iespēju norādīt vai lietotājs ir pieejams saziņai tikai noteiktiem kontaktiem.

    Iepriekš šādu iespēju varēja uzlikt visiem cilvēkiem, tikai telefonā/WhatsApp saglabātajiem kontaktiem vai nevienam, taču tagad būs iespēja izvēlēties konkrētus kontaktus. Ar to ir domāts Online statuss, jo noteikti daiļā dzimuma pārstāves varētu saskarties uz kādu uzmācīgu kavalieru, kurš skatās, kad lietotājs ir pieejams, un kāpēc gan neatbild. Tāpēc tagad šos uzstādījumus būs iespējams kontrolēt vēl precīzāk.

    Reklāma

    Jau aprīlī WhatsApp Beta lietotājiem parādījās jauns Privacy sadaļas uzstādījums My Contact Except… pie sadaļas Who Can see My Last Seen. Tiesa, arī šis uzstādījums tāpat nepaglābj no tā, ka otrs čata dalībnieks varēs redzēt, ka ziņa jebkurā gadījumā ir izlasīta. Jaunu izvēles opciju arī saņems sadaļa Who Can See When I’m Online, kas varēs kopēt otra statusa uzstādījumus un speciālo kontaktu izvēli.

    Avots: WebAtInfo

    Tiem, kuriem šie statusi ir ļoti svarīgi vai uzmācīgi saziņas biedri, ļoti novērtēs jauno iespēju. Taču joprojām ir pārsteigums, ka WhatsApp tādas ieviešanai bija nepieciešams tik daudz laika.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma