Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy S22 Ultra pārdošana pārsniedz jebkuru Note sērijas modeli

    Jaunākie raksti

    Samsung, iespējams, paši bija vainīgi pie zemiem Galaxy Note sēriju pārdošanas apjomiem, jo Galaxy Note bija lielāka izmēra viedtālruņi, bet tie jaudas ziņā bija vien tie paši aptuveni pusgadu vecie Galaxy S sērijas modeļi.

    Galaxy Note sērija nu ir pārtraukta pavisam, tās vietā Samsung rudeņos izziņo lokano ekrānu viedtālruņus, bet Galaxy Note vieta tukša nav palikusi. To veiksmīgi aizņēmis šī gada flagmanis Galaxy S22 Ultra, kas arī jau tiek dēvēts par sava veida uzvarētāju.

    Reklāma

    Galaxy S22 Ultra pārdošanas apjomi esot daudz augstāki par jebkuru iepriekš bijušo Galaxy Note sēriju. Iespējams, jau Galaxy S21 Ultra bija saucama par sava veida Galaxy Note sērijas killeri, bet Galaxy S21 Ultra bija tikai maciņš ar irbuli, kamēr Galaxy S22 Ultra ir īstena, korpusā atstāta vieta irbulim.

    Dubulta Samsung uzvara Galaxy S22 Ultra sakarā ir arī ļoti augstā viedtālruņa cena, kas nav atturējusi pircējus no izvēles izdarīšanas par labu šim modelim.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    05.07.2022 10:34

    Izklausās pēc viltus ziņām. Ja iegūglē, tad var lasīt tādus brašus paziņojumus, ka Galaxy Note 3 ir sasniedzis 10miljonu vienību pārdošanas apjomu jau pirmajās 60 pārdošanas dienās. Izskatās, ka Samsung apzināti atsakās no visa, kas ir bijis līdz neveiksmīgajai Note 7 sērijai. Kaut kādā mērā degošie tālruņi iedragāja Samsung tēlu un nenāca par labu Note produktiem. Pēc tam jau Note kļuva par S sērijas atraugu, kaut gan Note 8 bija superīgs aparāts un varēja būt vēl labāks, ja vien kāds no Samsung vadības nebūtu sācis jau saknē nīcināt ārā Note sēriju un flagmaņa laurus atdevis S sērijai.
    Turklāt, ja salīdzina lokano telefonu pārdošanas apjomus ar Note sēriju, tad no ekonomiskā viedokļa vispār nav saprotams, kāpēc tos lokanos vispār vajag ražot.

    Last edited 1 year ago by Skābene
    K. Johansons
    05.07.2022 11:53

    Gribēju, kā Galaxy S22 Ultra lietotājs uzjautāt citiem lietotājiem. Cik viņi ir apmierināti ar telefonu, jo man ir lielas aizdomas, ka Eiropas modelis ar Exynos čipu ir sliktāks par Snapdragon. Man telefonā visu laiku microfreez tas visu laiku bremzē, par Twiteri vispār nerunāšu. Kameras lietošanā ir aizture fotografējot. Regulāri katru otro dienu no rīta ir jārestartē, jo nav interneta, pēc restarta viss ok. Pašu bilžu kvalitāte varēja būt labāka. Man ir 256GB/12Ram. Par šo naudu esmu ļoti neapmierināts ar to kā uzvedās šis telefons, visas cerības uz nākošo ONE UI. Man sievai Flip 3 tur problēmas ar veiktspēju nav, kaut gan tur ir mazāk RAM. Iepriekš ir bijuši daudz un visādu telefonu, bet nu 2022. gadā kaut kā flagmanim nevajadzētu šādi uzvesties.

    qwerty
    05.07.2022 13:50
    Reply to  K. Johansons

    Vēl jau softa atšķirības dažādiem reģioniem var būt par iemeslu dažādiem kreņķiem.
    Hlaomi 12 Ķīnā esot krietni gludāks par globālo un EU versijām.

    K. Johansons
    06.07.2022 16:01
    Reply to  qwerty

    Šeit jau stāsts vairāk ir arī par produkta kvalitāti kā tādu, jo kvalitāte viedierīcēs sen nav tikai tā uzbūve, bet arī softs un kā tas darbojas ikdienā. Man bija arī Galaxy NOTE 20 ULTRA un tas bija krietni labāks par S22 Ultra….

    Zupa
    06.07.2022 10:21
    Reply to  K. Johansons

    Izklausās, ka tev ir gadījies brāķis. Manējam nav ne viena no tavām minētājām problēmām. Vienīgais ko man gribētos vairāk ir dzesēšana labāka, lai nesakarst tik ļoti.

    Krotow
    05.07.2022 13:02

    Diez kā lai atrisina Galaxy S22 Ultra karšanu bezjēgā? Aplikāciju un servisu apkaušana un factory reset nelīdz. Šis laikam no popularitātes sildās.

    Oskars
    06.07.2022 00:32
    Reply to  Krotow

    Jautajums vienkars, ko tu dari tadu ka viedierice karst?

    Skābene
    06.07.2022 08:31
    Reply to  Oskars

    Nevajag neko tādu īpašu darīt, var ilgāk pafilmēt, vai arī saulainā laikā mašīnas logā pabraukt ar navigāciju kādas 3 stundas no vietas.

    K. Johansons
    06.07.2022 15:58
    Reply to  Skābene

    Lai Telefons sakarstu pietiek 15 min pabraukt ar Android Auto.

    Oskars
    06.07.2022 17:28
    Reply to  Skābene

    Joprojam nenodaliji ar neko ipashu, delj ka butu jaizverte nepirkt S22 Ultra. Google Pixel 6 Pro karst tieshi tapat. Nav nekas savadak. Gaidu ko saprotamaku un tiesham nozimigaku, jusu karsanas iemeslam.

    Last edited 1 year ago by Oskars
    Reklāma