Web Analytics
More
    Reklāma

    LU studiju programma “Datorzinātnes” kļūst par darba devēju ieteiktāko studiju programmu

    Jaunākie raksti

    Latvijas Universitātes Datorikas fakultātes bakalaura studiju programma “Datorzinātnes” jau sesto gadu pēc kārtas kļūst par  Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) un karjeras portāla “prakse.lv” ieteiktāko studiju programmu. Izglītības iestāžu topā LU ierindojas 2. vietā.

    Datorikas fakultātes dekāne, profesore Zane Bičevska: “Būt par darba devēju ieteiktāko studiju programmu ir augstākais apbalvojums, ko augstākās izglītības iestāde var iegūt, un mēs esam ļoti lepni un pagodināti, ka Latvijas darba devēji jau sešus gadus mūsu datorzinātņu bakalaura programmu uzskata par labāko Latvijā. Tas mūs mudina censties arī turpmāk. Mēs priecājamies par visiem mūsu absolventiem, kuri kuplina Latvijas IT industriju un veicina mūsu valsts attīstību.”

    Reklāma

    Darba devēju studiju topa augšgalu papildina vairākas LU studiju programmas: 10. vietā ierindojas Komunikācijas zinātne (bakalaurs), 16. – Vadības zinības (bakalaurs), 18. – Tiesību zinātne (bakalaurs), 19. – Grāmatvedība, analīze un audits (profesionālais bakalaurs), 21. – Ekonomika (bakalaurs). Darba devēji vērtēja 566 studiju programmas.

    Kopumā šogad ieteikumus par ieteiktākajām studiju vietām un programmām sniedza 2681 darba devējs.

    Ar darba devēju ieteiktāko Skolu un studiju TOPs 2022 var iepazīties Prakse.lv.

    Uzņemšana Latvijas Universitātē sāksies 5. jūlijā. Pieteikties koledžas un bakalaura līmeņa studijām varēs gan elektroniski, izmantojot vienoto sistēmu portālā Latvija.lv, gan arī ierodoties uz vietas Universitātē. Vairāk informācijas par uzņemšanas kārtību LU mājaslapā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    29.06.2022 21:36

    Pati perspektīvākā studiju programma ir: Blokķēdes pielietojums mūsu galaktikā un ārpus tās

    Few

    Biteme
    30.06.2022 00:28

    “Sardeļu cehs kā blokķēdes ģeneratora prototips”

    Dāvids Speriskas
    30.06.2022 07:19

    Ceru, ka tur riepu autiņam arī māca nomainīt

    Rudolfs
    30.06.2022 11:28

    Tas palīdz datorzinātnēs?

    Reklāma