Web Analytics
More
    Reklāma

    Xbox PC programma ļaus novērtēt, vai dators spēs veiksmīgi darbināt videospēles

    Jaunākie raksti

    Microsoft ir papildinājusi savu Xbox PC programmu ar ļoti noderīgu funkcionalitāti, kas ļaus pateikt, vai konkrētā datora specifikācija ļaus spēlēt videospēles.

    Pirmie testi tika uzsākti jau decembrī, taču tagad tā ir oficiāli pieejama. Programma spēs veikt datora diagnostiku, lai analizētu šo informāciju pret jaudas ziņā līdzīgiem datoriem, un kā spēles darbojas uz tiem. Ja dators nebūs spējīgs palaist konkrēto spēli, Xbox PC programma norādīs precīzās problēmvietas, kuras ir jāuzlabo.

    Reklāma

    Analīzi gan nebūs iespējams veikt visām spēlēm, jo Microsoft vienkārši nav informācija par visām spēlēm un kā tās darbojas uz dažādu konfigurāciju datoriem. Piemēram, nesen iznākušām videospēlēm ar mazu instalāciju skaitu. Šis noteikti būs lielisks rīks, lai lieki neiztērētu naudu, kādas sev kārotas spēles iegādē, bet pēc tam atdurties pret to, ka dators to vienkārši nevar palaist. Tāpat varēs zināt, ko ir nepieciešams uzlabot attiecīgajā komplektācijā, lai to tomēr varētu spēlēt.

    Tāpat uzlabotā Xbox PC programma sastādīs labu konkurenti šobrīd esošajam interneta resursam Can You Run It, jo tagad to visu varēs izdarīt pa tiešo datorā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma